Nakliyeci esnaf zam istiyor

GÜNDEM 02.02.2017 - 10:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Nakliyeci esnaf zam istiyor

40 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi sürücü esnaf, 3 yıldır aynı fiyata çalıştıklarını ve taşıma ücretlerine zam yapılmadığı için Sarıkız Maden Suyu fabrikası önünde toplandı. Nakliyeci esnaf fabrika yönetiminden taşıma ücretlerine zam yapılmasını istedi.
Alaşehir'de 40 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi nakliyeciler, 3 yıldır nakliye ücretlerine zam yapılmadığı için Sarıkız Maden Suyu fabrikası önünde toplanarak tepkilerini ortaya koydu. Eyleme çok sayıda kooperatif üyesi nakliyeci esnaf katıldı. Zam taleplerinin fabrika yönetimi tarafından karşılanmadığını ifade eden nakliyeciler, bu nedenle eylem yapmak zorunda kaldıklarını söylediler.   COŞKUN; SODAYA YÜZDE 40 ZAM YAPILDI, BİZE İSE ZAM YOK"   Nakliyeci esnaf adına konuşan Taner Coşkun, 3 yıldır zam almadan taşıma yaptıklarını, mevcut şartlarda para kazanamadıklarını ve zarar ettiklerini söyledi. Coşkun; "Taşıma ücretlerine 3 yıldan bu yana zam yapmadık. Ancak bu 3 yıl boyunca başta akaryakıt olmak üzere bir çok ürüne zam geldi. Karayollarında köprü ücretleri yüksek. Taşıma mesafemizde 70 kilometrelik artış oluştu. Bunun yanında taşıdığımız maden suyunun fiyatına yüzde 40 zam yapıldı. Bir tek bizler zam yapmadık. Fabrika yönetimi zam talebimize olumlu yanıt vermiyor. Çok zor durumdayız" şeklinde konuştu. Taner Coşkun, zam taleplerinin karşılanması için fabrikanın mülkiyet sahibi Alaşehir Belediyesi adına Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın yardımcı olmalarını istedi. Eylem yapan nakliyeciler eylem sonrası sessizce dağıldı.
40 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi sürücü esnaf, 3 yıldır aynı fiyata çalıştıklarını ve taşıma ücretlerine zam yapılmadığı için Sarıkız Maden Suyu fabrikası önünde toplandı. Nakliyeci esnaf fabrika yönetiminden taşıma ücretlerine zam yapılmasını istedi.

Alaşehir'de 40 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi nakliyeciler, 3 yıldır nakliye ücretlerine zam yapılmadığı için Sarıkız Maden Suyu fabrikası önünde toplanarak tepkilerini ortaya koydu. Eyleme çok sayıda kooperatif üyesi nakliyeci esnaf katıldı. Zam taleplerinin fabrika yönetimi tarafından karşılanmadığını ifade eden nakliyeciler, bu nedenle eylem yapmak zorunda kaldıklarını söylediler.

 

COŞKUN; SODAYA YÜZDE 40 ZAM YAPILDI, BİZE İSE ZAM YOK"

 

Nakliyeci esnaf adına konuşan Taner Coşkun, 3 yıldır zam almadan taşıma yaptıklarını, mevcut şartlarda para kazanamadıklarını ve zarar ettiklerini söyledi. Coşkun; "Taşıma ücretlerine 3 yıldan bu yana zam yapmadık. Ancak bu 3 yıl boyunca başta akaryakıt olmak üzere bir çok ürüne zam geldi. Karayollarında köprü ücretleri yüksek. Taşıma mesafemizde 70 kilometrelik artış oluştu. Bunun yanında taşıdığımız maden suyunun fiyatına yüzde 40 zam yapıldı. Bir tek bizler zam yapmadık. Fabrika yönetimi zam talebimize olumlu yanıt vermiyor. Çok zor durumdayız" şeklinde konuştu.

Taner Coşkun, zam taleplerinin karşılanması için fabrikanın mülkiyet sahibi Alaşehir Belediyesi adına Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın yardımcı olmalarını istedi. Eylem yapan nakliyeciler eylem sonrası sessizce dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.