Necdet Türk, yeniden başkan seçildi

07.02.2019 - 09:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Necdet Türk, yeniden başkan seçildi

Alaşehir Ziraat Odası'nın seçimli olağan kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerinde, mevcut başkan Necdet Türk, güven tazeledi. Oda'nın Kemal Özkan Toplantı Salonu'nda yapılan seçimlerde 87 delegenin tamamı oy kullandı. Odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri belirlendi.
Ziraat Odası'nın yapılan seçimli olağan kongresinde, odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 87 delegenin tamamının oy kullandığı genel kurulda; divan başkanlığına Gölmarmara Ziraat Odası Başkanı Erdal Ziyan seçildi. Divanın teşekkülünün ardından, saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşının okunmasıyla kongrenin startı verildi. Daha sonra, faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, hesap raporunun okunması ve müzakeresi ve oda meclisi ve yönetiminin ibrası yapıldı. TÜRK; ODAMIZI ÇİFTÇİNİN 2. EVİ KONUMUNA GETİRDİK                                          Dilek ve temenniler bölümünde söz alan mevcut başkan ve Alaşehir Ziraat Odası Başkan Adayı Necdet Türk, genel kurula hitap etti. Türk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Sayın divan, değerli misafirler ve üreticilerimizin  kıymetli temsilcileri kongremize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Odamızın bu gün yeni meclisini ve yönetim kurulunu seçmek ve geçen dönemin muhasebesini yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Odamızı çiftçinin 2. evi konumuna getirdik. İşimize siyaseti sokmadan kısıtlı imkanlarla çiftçilerimize hizmet üretmeye çalıştık. Bu süreçte odamıza zirai birçok alet ve edevat kazandırdık. Bunları sembolik ücretlerle üreticimizin hizmetine sunduk. Çiftçimizin sertifikalı fidan ihtiyacına her yıl cevap verdik. Üreticilerimizi her yıl en az 3 defa ülke genelinde açılan fuarlara götürdük. Tarımla ilgili bir çok seminerler düzenledik. Eğitim çalışmalarına imza attık. İyi tarım uygulamalarını başlattık. 2 ziraat mühendisi ile 300 üreticimize danışmalık hizmetine başladık. Yapacağımız çok işler var. Bunu birlik ve beraberlik içersinde başaracağız. Bizler bir bütün olarak çalışmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda sizlerden destek bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; seçimlerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum." Başkan Türk'ün konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Odanın 87 delegesinin tamamının o kullandığı seçimlerde, odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri seçildi. Odanın 21 kişilik yeni meclisi şu isimlerden oluştu; NECDET TÜRK, ÖZER DEMİR, TALAT GİRGİN, OSMAN GÜNDÜZ, İBRAHİM BELER, EMRULLAH UYSAL, LEVENT ÇOBAN, ATİLLA UYSAL, MEHMET ÇELİK, ABDİL KORKUTALP, AHMET MORGÜL, HÜSEYİN KURTOĞLU, MUSTAFA ÖRS, YONİS YILMAZ, YUNUS DEMİR, RAMAZAN KARAASLAN, DENİZ KORKMAZ, TAHSİN KARTAL, HÜSEYİN AYYILDIZ, HASAN HÜSEYİN GÜNGÖR, MUSTAFA DENİZ. Odanın 7 kişilik yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu; BAŞKAN NECDET TÜRK, ÖZER DEMİR, TALAT GİRGİN, İBRAHİM BELER, LEVENT ÇOBAN, ATİLLA UYSAL, EMRULLAH UYSAL.  
Alaşehir Ziraat Odası'nın seçimli olağan kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerinde, mevcut başkan Necdet Türk, güven tazeledi. Oda'nın Kemal Özkan Toplantı Salonu'nda yapılan seçimlerde 87 delegenin tamamı oy kullandı. Odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Ziraat Odası'nın yapılan seçimli olağan kongresinde, odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 87 delegenin tamamının oy kullandığı genel kurulda; divan başkanlığına Gölmarmara Ziraat Odası Başkanı Erdal Ziyan seçildi. Divanın teşekkülünün ardından, saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşının okunmasıyla kongrenin startı verildi. Daha sonra, faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, hesap raporunun okunması ve müzakeresi ve oda meclisi ve yönetiminin ibrası yapıldı.

TÜRK; ODAMIZI ÇİFTÇİNİN 2. EVİ KONUMUNA GETİRDİK                                         

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan mevcut başkan ve Alaşehir Ziraat Odası Başkan Adayı Necdet Türk, genel kurula hitap etti. Türk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Sayın divan, değerli misafirler ve üreticilerimizin  kıymetli temsilcileri kongremize hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Odamızın bu gün yeni meclisini ve yönetim kurulunu seçmek ve geçen dönemin muhasebesini yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Odamızı çiftçinin 2. evi konumuna getirdik. İşimize siyaseti sokmadan kısıtlı imkanlarla çiftçilerimize hizmet üretmeye çalıştık. Bu süreçte odamıza zirai birçok alet ve edevat kazandırdık. Bunları sembolik ücretlerle üreticimizin hizmetine sunduk. Çiftçimizin sertifikalı fidan ihtiyacına her yıl cevap verdik. Üreticilerimizi her yıl en az 3 defa ülke genelinde açılan fuarlara götürdük. Tarımla ilgili bir çok seminerler düzenledik. Eğitim çalışmalarına imza attık. İyi tarım uygulamalarını başlattık. 2 ziraat mühendisi ile 300 üreticimize danışmalık hizmetine başladık. Yapacağımız çok işler var. Bunu birlik ve beraberlik içersinde başaracağız. Bizler bir bütün olarak çalışmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda sizlerden destek bekliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; seçimlerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum."

Başkan Türk'ün konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Odanın 87 delegesinin tamamının o kullandığı seçimlerde, odanın 21 kişilik yeni meclisi ve 7 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri seçildi. Odanın 21 kişilik yeni meclisi şu isimlerden oluştu;

NECDET TÜRK, ÖZER DEMİR, TALAT GİRGİN, OSMAN GÜNDÜZ, İBRAHİM BELER, EMRULLAH UYSAL, LEVENT ÇOBAN, ATİLLA UYSAL, MEHMET ÇELİK, ABDİL KORKUTALP, AHMET MORGÜL, HÜSEYİN KURTOĞLU, MUSTAFA ÖRS, YONİS YILMAZ, YUNUS DEMİR, RAMAZAN KARAASLAN, DENİZ KORKMAZ, TAHSİN KARTAL, HÜSEYİN AYYILDIZ, HASAN HÜSEYİN GÜNGÖR, MUSTAFA DENİZ.

Odanın 7 kişilik yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu; BAŞKAN NECDET TÜRK, ÖZER DEMİR, TALAT GİRGİN, İBRAHİM BELER, LEVENT ÇOBAN, ATİLLA UYSAL, EMRULLAH UYSAL.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.