ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERİYLE KLİP ÇEKTİ

27.04.2020 - 09:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERİYLE KLİP ÇEKTİ

Alaşehir Cumhuriyet İlkokulu 2-B sınıfı öğretmeni Ayşegül Bozbay, öğrencileriyle klip çekti. Klipte öğrenciler evlerini süslediler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladılar. Sınıfta bulunan 32 öğrenci de etkinliğe katıldı. Sosyal medyada paylaşılan etkinlik büyük beğeni topladı.
Alaşehir Cumhuriyet İlkokulu 2-B sınıfı öğretmeni Ayşegül Bozbay, korona virüs salgını nedeniyle tatil edilmesiyle birlikte,  sınıfta bulunan 32 öğrencisiyle, internet üzerinden sürekli diyalog kurdu. Öğrencilerine ödev verdi, ödevlerini kontrol etti. Öğrencileriyle oyunlar oynadı. Onları evlerinde adeta sınıftaymış gibi okulu yaşattı.  Bayram kutlamaları kapsamında evlerde süsler yapıldı, balkonlar süslendi, bayraklarla donatıldı. Son olarak da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde sanki sınıftaymış gibi kutladı. BARAM COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADILAR Sınıf Öğretmeni Ayşegül Bozbay, “Okulların tatil edilmesiyle, çocuklarımız evlerinde sıkılmamaları, zamanlarını değerlendirebilmeleri amacıyla böyle bir uygulama düşündüm.  Öğrencilerime ödev verdim, ödevlerini kontrol ettim. Onlarla sohbet ettim. Evlerinde oyunlar oynadım. Evlerinde sıkılmamaları, evde kalmakları için değişik sosyal etkinlikler yaptık. Onları birbirleriyle sohbet ettirdim. 23 Nisan günü kutlayacağımız bayramımızı kutlamak, okulumuz süslemek gerekiyordu. Bayram sevgisi, 23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemini kavrayabilmeleri için, onları sınıftaymış gibi evlerini süsledik, şiirler okuttuk, bayramımızı kutladık.”dedi.
Alaşehir Cumhuriyet İlkokulu 2-B sınıfı öğretmeni Ayşegül Bozbay, öğrencileriyle klip çekti. Klipte öğrenciler evlerini süslediler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladılar. Sınıfta bulunan 32 öğrenci de etkinliğe katıldı. Sosyal medyada paylaşılan etkinlik büyük beğeni topladı.

Alaşehir Cumhuriyet İlkokulu 2-B sınıfı öğretmeni Ayşegül Bozbay, korona virüs salgını nedeniyle tatil edilmesiyle birlikte,  sınıfta bulunan 32 öğrencisiyle, internet üzerinden sürekli diyalog kurdu. Öğrencilerine ödev verdi, ödevlerini kontrol etti. Öğrencileriyle oyunlar oynadı. Onları evlerinde adeta sınıftaymış gibi okulu yaşattı.  Bayram kutlamaları kapsamında evlerde süsler yapıldı, balkonlar süslendi, bayraklarla donatıldı. Son olarak da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde sanki sınıftaymış gibi kutladı.

BARAM COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADILAR

Sınıf Öğretmeni Ayşegül Bozbay, “Okulların tatil edilmesiyle, çocuklarımız evlerinde sıkılmamaları, zamanlarını değerlendirebilmeleri amacıyla böyle bir uygulama düşündüm.  Öğrencilerime ödev verdim, ödevlerini kontrol ettim. Onlarla sohbet ettim. Evlerinde oyunlar oynadım. Evlerinde sıkılmamaları, evde kalmakları için değişik sosyal etkinlikler yaptık. Onları birbirleriyle sohbet ettirdim. 23 Nisan günü kutlayacağımız bayramımızı kutlamak, okulumuz süslemek gerekiyordu. Bayram sevgisi, 23  Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemini kavrayabilmeleri için, onları sınıftaymış gibi evlerini süsledik, şiirler okuttuk, bayramımızı kutladık.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.