Öğretmenler koçluk belgesi aldılar

EĞİTİM 22.01.2016 - 09:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Öğretmenler koçluk belgesi aldılar

Alaşehir'de Kaymakamlık tarafından hazırlanıp Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören proje kapsamında 50 öğretmen "Öğrenci Koçluğu" eğitimi aldı. Öğretmenlere sertifikaları verildi.
Alaşehir'de  "Aramızda Engel Yok" projesinden sonra "Öğrenci Koçluğu " projesi kapsamında 50 öğretmen koçluk eğitimini tamamlayarak, sertifikalarını aldılar. Zafer Kalkınma Ajansı'na  2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında toplam 35 başvuru yapılırken olup 27 proje kabul gördü. Alaşehir Kaymakamlığı AB ve Proje Ofisinde görevli  Uğur Alkan  tarafından hazırlanan ve Alaşehir’de  görev yapan toplam 50  öğretmenin katıldığı "Öğrenci Koçluğu" projesi de kabul gören 27 proje arasında yer almayı başardı.    KAYMAKAMLIK AB VE PROJE OFİSİ HAZIRLADI   Manisa' da destek almaya hak kazanan 8 projeden 2'si Alaşehir Kaymakamlığı AB ve Proje Ofisi tarafından hazırlandı. Alaşehir Kaymakamlığı AB ve Proje Ofisinde görevli  Uğur Alkan  tarafından hazırlanan projeyle Alaşehir’de  görev yapan toplam 50  öğretmen  Koçluk eğitimi aldı. Eğitim sonunda öğretmenlere " Öğrenci Koçluğu"  belgesi  verildi.   ÖĞRENCİ KOÇLUĞU YAPACAKLAR   Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan sertifika töreninde yaptığı konuşmada, "İlçemizde bulunan okullarımızda çalışan 50 öğretmenin, "Öğrenci Koçluğu Eğitimi" alarak mesleki alanda gelişimleri sağlanmıştır. Öğretmenlerimiz, Öğrenci Koçluğu eğitimi ile öğrencilerin okul, aile ve özel yasamdaki başarı yolculuğunda profesyonel olarak Öğrenci Koçluğu yapabilecektir. 50 öğretmenimiz temel koçluk bilgileri, becerileri, ileri düzey koçluk becerileri, ustalık öğrenci koçluğu eğitimleri alarak Öğrenci Koçluğu eğitimini tamamlayarak belgelerini aldılar. Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Alaşehir'de Kaymakamlık tarafından hazırlanıp Zafer Kalkınma Ajansı tarafından kabul gören proje kapsamında 50 öğretmen "Öğrenci Koçluğu" eğitimi aldı. Öğretmenlere sertifikaları verildi.

Alaşehir'de  "Aramızda Engel Yok" projesinden sonra "Öğrenci Koçluğu " projesi kapsamında 50 öğretmen koçluk eğitimini tamamlayarak, sertifikalarını aldılar. Zafer Kalkınma Ajansı'na  2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında toplam 35 başvuru yapılırken olup 27 proje kabul gördü. Alaşehir Kaymakamlığı AB ve Proje Ofisinde görevli  Uğur Alkan  tarafından hazırlanan ve Alaşehir’de  görev yapan toplam 50  öğretmenin katıldığı "Öğrenci Koçluğu" projesi de kabul gören 27 proje arasında yer almayı başardı. 

 

KAYMAKAMLIK AB VE PROJE OFİSİ HAZIRLADI

 

Manisa' da destek almaya hak kazanan 8 projeden 2'si Alaşehir Kaymakamlığı AB ve Proje Ofisi tarafından hazırlandı. Alaşehir Kaymakamlığı AB ve Proje Ofisinde görevli  Uğur Alkan  tarafından hazırlanan projeyle Alaşehir’de  görev yapan toplam 50  öğretmen  Koçluk eğitimi aldı. Eğitim sonunda öğretmenlere " Öğrenci Koçluğu"  belgesi  verildi.

 

ÖĞRENCİ KOÇLUĞU YAPACAKLAR

 

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yenir, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan sertifika töreninde yaptığı konuşmada, "İlçemizde bulunan okullarımızda çalışan 50 öğretmenin, "Öğrenci Koçluğu Eğitimi" alarak mesleki alanda gelişimleri sağlanmıştır. Öğretmenlerimiz, Öğrenci Koçluğu eğitimi ile öğrencilerin okul, aile ve özel yasamdaki başarı yolculuğunda profesyonel olarak Öğrenci Koçluğu yapabilecektir. 50 öğretmenimiz temel koçluk bilgileri, becerileri, ileri düzey koçluk becerileri, ustalık öğrenci koçluğu eğitimleri alarak Öğrenci Koçluğu eğitimini tamamlayarak belgelerini aldılar. Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.