Okullarda tatbikatlar sürüyor

EĞİTİM 14.03.2016 - 09:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Okullarda tatbikatlar sürüyor

Sivil Savunma ve Deprem Haftası dolayısıyla, okullarda yangın ve deprem tatbikatları sürüyor.
19 Mayıs Eğitim Kurumları, öğrencilerini yangın ve deprem afetleri hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir İtfaiyesi ile birlikte okul bahçesinde tatbikatlar gerçekleştirdi. Öğrencilere, yangın ve deprem olayları hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra uygulamalı tatbikatlar yapıldı. Okul bahçesinde yapılan tatbikatlar gerçeğini aratmazken, öğrenciler olası deprem ve yangın vaklarından nasıl korunacaklarını ve nasıl müdahale edeceklerini uygulamalı olarak öğrenmiş oldular. Okul Müdürü Doğan Şavur, gerçekleştirilen tatbikatlarda emeği geçenlere teşekkür etti.
Sivil Savunma ve Deprem Haftası dolayısıyla, okullarda yangın ve deprem tatbikatları sürüyor.

19 Mayıs Eğitim Kurumları, öğrencilerini yangın ve deprem afetleri hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir İtfaiyesi ile birlikte okul bahçesinde tatbikatlar gerçekleştirdi. Öğrencilere, yangın ve deprem olayları hakkında detaylı bilgiler verildikten sonra uygulamalı tatbikatlar yapıldı.

Okul bahçesinde yapılan tatbikatlar gerçeğini aratmazken, öğrenciler olası deprem ve yangın vaklarından nasıl korunacaklarını ve nasıl müdahale edeceklerini uygulamalı olarak öğrenmiş oldular. Okul Müdürü Doğan Şavur, gerçekleştirilen tatbikatlarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.