“OKUMAK KANATLANDIRIR”

EĞİTİM 13.06.2019 - 10:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

“OKUMAK KANATLANDIRIR”

ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN, BEŞEYLÜL İLKOKULUNUN DÜZENLEDİĞİ "OKUMAK KANATLANDIRIR" PROJESİNE KATILDI. 3 C SINIFI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN 2 YILDIR YÜRÜTTÜKLERİ PROJE OYUNLAR VE SKEÇLERLE GÖSTERİME SUNULDU.
Beşeylül İlkokulu 3 C Sınıfı Öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve Velilerinin hazırladığı “Okumak Kanatlandırır” projesi İlçe Kaymakamı Abdullah UÇGUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürü Mehmet SAKAL, okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 3 C Sınıfı Öğretmen ve Öğrencilerin 2 yıldır yürüttükleri proje oyunlar ve skeçlerle gösterime sunuldu. Öğrencilerin okuduğu kitaplardan hazırladığı küçük skeçler büyük beğeni ile izlendi. UÇGUN, “HER FIRSATTA KİTAP OKUYALIM” Programda bir konuşma yapan kaymakam Uçgun, PEKÂLÂ okuyoruz projesinin İlçe genelinde başarılı bir şekilde yürütüldüğünü, bu bakımdan Okumak Kanatlandırır adlı projeden edinilen deneyimin çok önemli olduğunu belirterek proje yürütücüsü Orhan Tuncer’i tebrik ettiğini söyledi. En kolay ve en etkili öğrenme yolunun “okuma” olduğunu belirten Uçgun, kitap okumanın kişisel gelişimi etkileyen önemli etmenlerden biri olduğunu, bunun yanı sıra hayal dünyasını ve söz varlığını da geliştirdiğini ifade etti. Kaymakam Uçgun konuşmasının sonunda kitap okumanın insanı kültürlü, milli ve manevi değerlere sahip yüksek karakterli bireyler hâline getirdiğini vurgulayarak öğrencilere yaz tatilinde de kitap okumalarını tavsiye etti.  
ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN, BEŞEYLÜL İLKOKULUNUN DÜZENLEDİĞİ "OKUMAK KANATLANDIRIR" PROJESİNE KATILDI. 3 C SINIFI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN 2 YILDIR YÜRÜTTÜKLERİ PROJE OYUNLAR VE SKEÇLERLE GÖSTERİME SUNULDU.

Beşeylül İlkokulu 3 C Sınıfı Öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve Velilerinin hazırladığı “Okumak Kanatlandırır” projesi İlçe Kaymakamı Abdullah UÇGUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürü Mehmet SAKAL, okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 3 C Sınıfı Öğretmen ve Öğrencilerin 2 yıldır yürüttükleri proje oyunlar ve skeçlerle gösterime sunuldu. Öğrencilerin okuduğu kitaplardan hazırladığı küçük skeçler büyük beğeni ile izlendi.

UÇGUN, “HER FIRSATTA KİTAP OKUYALIM”

Programda bir konuşma yapan kaymakam Uçgun, PEKÂLÂ okuyoruz projesinin İlçe genelinde başarılı bir şekilde yürütüldüğünü, bu bakımdan Okumak Kanatlandırır adlı projeden edinilen deneyimin çok önemli olduğunu belirterek proje yürütücüsü Orhan Tuncer’i tebrik ettiğini söyledi.

En kolay ve en etkili öğrenme yolunun “okuma” olduğunu belirten Uçgun, kitap okumanın kişisel gelişimi etkileyen önemli etmenlerden biri olduğunu, bunun yanı sıra hayal dünyasını ve söz varlığını da geliştirdiğini ifade etti. Kaymakam Uçgun konuşmasının sonunda kitap okumanın insanı kültürlü, milli ve manevi değerlere sahip yüksek karakterli bireyler hâline getirdiğini vurgulayarak öğrencilere yaz tatilinde de kitap okumalarını tavsiye etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.