ÖKÜZCÜOĞLU, BAŞKANLIĞI DEVRALDI

BELEDİYE 06.04.2019 - 11:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÖKÜZCÜOĞLU, BAŞKANLIĞI DEVRALDI

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan mahalli idareler seçiminde Alaşehir belediye başkanlığına seçilen Ahmet Öküzcüoğlu, düzenlenen bir törenle makamına oturdu. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve binlerce vatandaşın katıldığı törende konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Mesai nedir bilmeden çalışacağım. Sizlere layık olmaya çalışacağım."dedi.
Alaşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Öküzcüoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir tören sonrası belediye başkanlığını Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu'ndan teslim aldı. CHP İlçe lokalinden çıkarak Sevgi Yolu'ndan bando eşliğinde meydana yürüyen Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nu burada binlerce Alaşehirli büyük bir coşkuyla karşıladı. CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz ve belediye meclis üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giden Öküzcüoğlu, İlçe Seçim Kurulu ve Adli Komisyon Başkanı Üzeyir Kazan'dan mazbatasını aldı. COŞKULU KALABALIK KARŞILADI Daha sonra belediye meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı'na geçen Öküzcüoğlu aşırı izdihamdan yürümekte zorlandı. Vatandaşlar Öküzcüoğlu'nu tebrik etmek için adeta birbiriyle yarıştı. Öküzcüoğlu'nun tören alanına gelmesinin ardından folklör ekipleri halk oyunlarını sergiledi. Öküzcüoğlu, eşi  Selen Öküzcüoğlu ve CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, halk oyunu oynadı. Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okundu. İlçe Müftüsü Necati Kara'nın yaptığı dua sonrası Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, meydanda toplanan Alaşehirlilere hitaben bir konuşma yaptı. "MESAİ NEDİR BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIM" Konuşmasına Alaşehirlilere teşekkür ederek başlayan Öküzcüoğlu, "17 ay boyunca yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını aldık. Bu süreçte bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Alaşehir için, sizler için mesai nedir bilmeden çalışacağım. Sizlere layık olmaya çalışacağım." dedi. Törenin ardından Alaşehir belediyesi Hizmet binasına geçen Öküzcüoğlu ve meclis üyelerini burada Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu karşıladı. Belediye Başkanlığını İbişoğlu'ndan devralan Öküzcüoğlu'na CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz tarafından Kuran'ı Kerim, Atatürk portresi ve Türk bayrağı hediye edildi.
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan mahalli idareler seçiminde Alaşehir belediye başkanlığına seçilen Ahmet Öküzcüoğlu, düzenlenen bir törenle makamına oturdu. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ve binlerce vatandaşın katıldığı törende konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Mesai nedir bilmeden çalışacağım. Sizlere layık olmaya çalışacağım."dedi.

Alaşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Öküzcüoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir tören sonrası belediye başkanlığını Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu'ndan teslim aldı.

CHP İlçe lokalinden çıkarak Sevgi Yolu'ndan bando eşliğinde meydana yürüyen Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nu burada binlerce Alaşehirli büyük bir coşkuyla karşıladı. CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz ve belediye meclis üyeleriyle birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giden Öküzcüoğlu, İlçe Seçim Kurulu ve Adli Komisyon Başkanı Üzeyir Kazan'dan mazbatasını aldı.

COŞKULU KALABALIK KARŞILADI

Daha sonra belediye meclis üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı'na geçen Öküzcüoğlu aşırı izdihamdan yürümekte zorlandı. Vatandaşlar Öküzcüoğlu'nu tebrik etmek için adeta birbiriyle yarıştı. Öküzcüoğlu'nun tören alanına gelmesinin ardından folklör ekipleri halk oyunlarını sergiledi. Öküzcüoğlu, eşi  Selen Öküzcüoğlu ve CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, halk oyunu oynadı.

Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okundu. İlçe Müftüsü Necati Kara'nın yaptığı dua sonrası Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, meydanda toplanan Alaşehirlilere hitaben bir konuşma yaptı.

"MESAİ NEDİR BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIM"

Konuşmasına Alaşehirlilere teşekkür ederek başlayan Öküzcüoğlu, "17 ay boyunca yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını aldık. Bu süreçte bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Alaşehir için, sizler için mesai nedir bilmeden çalışacağım. Sizlere layık olmaya çalışacağım." dedi.

Törenin ardından Alaşehir belediyesi Hizmet binasına geçen Öküzcüoğlu ve meclis üyelerini burada Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu karşıladı. Belediye Başkanlığını İbişoğlu'ndan devralan Öküzcüoğlu'na CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz tarafından Kuran'ı Kerim, Atatürk portresi ve Türk bayrağı hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.