ÖKÜZCÜOĞLU'DAN APAN AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

GÜNDEM 09.04.2019 - 10:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÖKÜZCÜOĞLU'DAN APAN AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, dün beyin kanaması geçiren ve Manisa Şehir Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Ali Apan'ı (57) ziyaret ederek, ailesine 'geçmiş olsun' dileklerini sundu. Öküzcüoğlu, doktorlardan Apan'ın durumu hakkında bilgi aldı.
MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Apan, geçtiğimiz hafta geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırıldı. Oğlu için kiralık ev bakan Apan, 4 katılı binayı çıktıktan sonra ev baktığı sırada birden rahatsızlandı. 112 Acil Servis ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler Apan'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki tedavisinin ardından beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Apan, ardından Salihli Devlet Hastanesine sevk edilerek ameliyata alındı. Ameliyatın ardından durumu ağırlaşan Apan, Manisa Şehir Hastanesine sevk edildi. Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Apan'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. "HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ" Alaşehir'in CHP'li yeni Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da Manisa Şehir Hastanesine gelerek, Ali Apan'ın annesi Emine ve oğlu Mehmet'e 'geçmiş olsun' dileklerini sundu. Aileye her türlü desteği vereceklerini belirten Öküzcüoğlu, "MHP İlçe Başkanımız Ali Apan geçirdiği beyin kanaması sonucu Salihli'de ameliyata alındı. Daha sonra Manisa Şehir Hastanesine sevk edildi. Burada yoğun bakımda tedavi görüyor. Doktorlarla yaptığımız görüşmede, beyin kanamasının durdurulduğunu, ancak beyinde ödem oluştuğunu belirttiler. Tansiyonu stabil hale getirmeye çalıştıklarını söylediler. Belediye meclis üyelerimiz Halil Koç ve Remzi Şirinoğlu ile birlikte ilçe başkanımız ziyaret ettik. Takip edeceğiz, ailesine yanlarında olduğumuzu ve her türlü desteğe hazır olduğumuzu belirttik."dedi.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, dün beyin kanaması geçiren ve Manisa Şehir Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Ali Apan'ı (57) ziyaret ederek, ailesine 'geçmiş olsun' dileklerini sundu. Öküzcüoğlu, doktorlardan Apan'ın durumu hakkında bilgi aldı.

MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Apan, geçtiğimiz hafta geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırıldı. Oğlu için kiralık ev bakan Apan, 4 katılı binayı çıktıktan sonra ev baktığı sırada birden rahatsızlandı. 112 Acil Servis ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler Apan'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradaki tedavisinin ardından beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Apan, ardından Salihli Devlet Hastanesine sevk edilerek ameliyata alındı. Ameliyatın ardından durumu ağırlaşan Apan, Manisa Şehir Hastanesine sevk edildi. Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen Apan'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

"HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"

Alaşehir'in CHP'li yeni Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da Manisa Şehir Hastanesine gelerek, Ali Apan'ın annesi Emine ve oğlu Mehmet'e 'geçmiş olsun' dileklerini sundu. Aileye her türlü desteği vereceklerini belirten Öküzcüoğlu, "MHP İlçe Başkanımız Ali Apan geçirdiği beyin kanaması sonucu Salihli'de ameliyata alındı. Daha sonra Manisa Şehir Hastanesine sevk edildi. Burada yoğun bakımda tedavi görüyor. Doktorlarla yaptığımız görüşmede, beyin kanamasının durdurulduğunu, ancak beyinde ödem oluştuğunu belirttiler. Tansiyonu stabil hale getirmeye çalıştıklarını söylediler. Belediye meclis üyelerimiz Halil Koç ve Remzi Şirinoğlu ile birlikte ilçe başkanımız ziyaret ettik. Takip edeceğiz, ailesine yanlarında olduğumuzu ve her türlü desteğe hazır olduğumuzu belirttik."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.