Önce öğrendiler, sonra eğlendiler

EĞİTİM 29.12.2015 - 09:09, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Önce öğrendiler, sonra eğlendiler

Alaşehir'in tek özel lisesi olan Özel Alaşehir Uğur Temel Lisesi öğrencileri, önce “Diş Hekimliği” mesleğiyle ilgili sunumu dinlediler, sonra da kendi arkadaşlarının yaptığı müzik eşliğinde eğlendiler.
26 Aralık Cumartesi günü saat 13:30’da, öğrencilerin daveti üzerine okula gelen diş hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, okul terasında 9.10.11. ve 12. Sınıf öğrencilerine bir sunum yaparak, onlara mesleği hakkında bilgi verdi. Öküzcüoğlu konuşmasında mesleğinin özelliklerini, çalışma koşullarını, ekonomik durumunu anlattı. İş hayatında başarılı olmak için girişimciliğin, teknolojiyi kullanmanın ve takip etmenin, cesur olmanın önemini vurguladı.  Ayrıca diş hekimliğini seçmek isteyen öğrencileri muayenehanesinde misafir edebileceğini sözlerine ekledi. Sunum bitince Özel Alaşehir Uğur Temel Lisesi 12.sınıf öğrencileri arkadaşlarının yaptıkları müzik ziyafetiyle eğlendiler. Müziğe, İrem Balamutçu klasik gitarıyla, Arda Tokgöz basgitarıyla katıldı. Hasan Korkmaz ise şarkıları seslendirdi. Öğrenciler ise danslarıyla bu ziyafete eşlik ederek doyasıya eğlendiler. Etkinlik sonunda okul müdürü Ergün Yazar gazetemize yaptığı açıklamada bu ve benzeri etkinliklerin bundan sonra sık sık yapılacağını belirtti. Yazar, Ocak ayı içerisinde meslek sunumlarına devam edileceğini ve sınıflar arasında halı saha futbol turnuvasının başlatılacağını da sözlerine ekledi
Alaşehir'in tek özel lisesi olan Özel Alaşehir Uğur Temel Lisesi öğrencileri, önce “Diş Hekimliği” mesleğiyle ilgili sunumu dinlediler, sonra da kendi arkadaşlarının yaptığı müzik eşliğinde eğlendiler.

26 Aralık Cumartesi günü saat 13:30’da, öğrencilerin daveti üzerine okula gelen diş hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, okul terasında 9.10.11. ve 12. Sınıf öğrencilerine bir sunum yaparak, onlara mesleği hakkında bilgi verdi. Öküzcüoğlu konuşmasında mesleğinin özelliklerini, çalışma koşullarını, ekonomik durumunu anlattı. İş hayatında başarılı olmak için girişimciliğin, teknolojiyi kullanmanın ve takip etmenin, cesur olmanın önemini vurguladı.  Ayrıca diş hekimliğini seçmek isteyen öğrencileri muayenehanesinde misafir edebileceğini sözlerine ekledi.

Sunum bitince Özel Alaşehir Uğur Temel Lisesi 12.sınıf öğrencileri arkadaşlarının yaptıkları müzik ziyafetiyle eğlendiler. Müziğe, İrem Balamutçu klasik gitarıyla, Arda Tokgöz basgitarıyla katıldı. Hasan Korkmaz ise şarkıları seslendirdi. Öğrenciler ise danslarıyla bu ziyafete eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

Etkinlik sonunda okul müdürü Ergün Yazar gazetemize yaptığı açıklamada bu ve benzeri etkinliklerin bundan sonra sık sık yapılacağını belirtti. Yazar, Ocak ayı içerisinde meslek sunumlarına devam edileceğini ve sınıflar arasında halı saha futbol turnuvasının başlatılacağını da sözlerine ekledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.