Operasyonlar devam ediyor

GÜNDEM 28.07.2016 - 10:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Operasyonlar devam ediyor

15 Temmuz Darbe girişimin ardından kurum ve kuruluşların içindeki temizliğe yönelik operasyonlar devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında 7 kişi tutuklandı. Operasyonların devam edeceği belirtiliyor.
Operasyonlar kapsamında;  Özel Gaye Anaokulu, ilk ve ortaokulu, Özel Burç Yüksek Öğretim Kız Yurdu, Özel Erdinç Yılmaz Öğrenci Ödev ve Eğitim Merkezi ve Özel Birikim Kişisel Gelişim Kursu olmak üzere, 6 kuruluş Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile kapatıldı. Kapatılan kuruluşların tüm mal varlıklarına el konuldu. Söz konusu kuruluşlarda görevli 38 öğretmen, 8 uzman öğretmen, 4 usta öğretici ve 2 diğer personel olmak üzere toplamda 52 personelin çalışma lisansları da iptal edildi.   OPERANYANLARDA 7 KİŞİ TUTUKLANDI   Temizlik operasyonları çerçevesinde; Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 49 öğretmen açığa alındı. 2 öğretmen göz altında tutuluyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde, 6 personel açığa alınırken, bunlardan 4'ü tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığında görevli 3 rütbeli personel tutuklandı. İlçe Jandarma, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan 1'er kişi açığa alındı.
15 Temmuz Darbe girişimin ardından kurum ve kuruluşların içindeki temizliğe yönelik operasyonlar devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında 7 kişi tutuklandı. Operasyonların devam edeceği belirtiliyor.

Operasyonlar kapsamında;  Özel Gaye Anaokulu, ilk ve ortaokulu, Özel Burç Yüksek Öğretim Kız Yurdu, Özel Erdinç Yılmaz Öğrenci Ödev ve Eğitim Merkezi ve Özel Birikim Kişisel Gelişim Kursu olmak üzere, 6 kuruluş Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile kapatıldı. Kapatılan kuruluşların tüm mal varlıklarına el konuldu. Söz konusu kuruluşlarda görevli 38 öğretmen, 8 uzman öğretmen, 4 usta öğretici ve 2 diğer personel olmak üzere toplamda 52 personelin çalışma lisansları da iptal edildi.

 

OPERANYANLARDA 7 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Temizlik operasyonları çerçevesinde; Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 49 öğretmen açığa alındı. 2 öğretmen göz altında tutuluyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde, 6 personel açığa alınırken, bunlardan 4'ü tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığında görevli 3 rütbeli personel tutuklandı. İlçe Jandarma, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan 1'er kişi açığa alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.