Ortak çalışma sonuç verdi

BELEDİYE 10.05.2016 - 09:46, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ortak çalışma sonuç verdi

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ali koç caddesinden geçen yolda can ve mal güvenliği tedbirlerini arttırmak için yolun kenarına 200 metre uzunluğunda istinat duvarı ördü.
Alaşehir Belediyesi, Şeyhsinan mahallesi. Ali koç caddesinde asfalt kaplama çalışması öncesi can ve mal güvenliği arttırmak amacıyla  bu bölgede yaşayan vatandaşlardan gelen talepler üzerine başlanan istinat duvarı çalışmaları tamamlanarak  yol kullanımı daha güvenli hale getirildi.   CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNLEM ALINIYOR   Alaşehir Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemiz Merkez mahallelerinden Şeyhsinan'ın Ali Koç caddesinde çevre yolu diye de bilinen yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ ve Fen İşleri Daire Başkanlıklarınca alt yapı ve üst yapı kaplamalarındaki malzeme desteklerinden sonra bölgenin herhangi bir trafik ya da heyelan riski olasılığına karşın yaklaşık 200 metre istinat duvarını Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki bayındırlık işçilerince örülerek can ve mal kaybı yaşanmalarına karşın önlem alındı.”dedi.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ali koç caddesinden geçen yolda can ve mal güvenliği tedbirlerini arttırmak için yolun kenarına 200 metre uzunluğunda istinat duvarı ördü.

Alaşehir Belediyesi, Şeyhsinan mahallesi. Ali koç caddesinde asfalt kaplama çalışması öncesi can ve mal güvenliği arttırmak amacıyla  bu bölgede yaşayan vatandaşlardan gelen talepler üzerine başlanan istinat duvarı çalışmaları tamamlanarak  yol kullanımı daha güvenli hale getirildi.

 

CAN VE MAL GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNLEM ALINIYOR

 

Alaşehir Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “ İlçemiz Merkez mahallelerinden Şeyhsinan'ın Ali Koç caddesinde çevre yolu diye de bilinen yolda Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ ve Fen İşleri Daire Başkanlıklarınca alt yapı ve üst yapı kaplamalarındaki malzeme desteklerinden sonra bölgenin herhangi bir trafik ya da heyelan riski olasılığına karşın yaklaşık 200 metre istinat duvarını Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki bayındırlık işçilerince örülerek can ve mal kaybı yaşanmalarına karşın önlem alındı.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.