Osmaniye Mahallesinin Su Sorunu Çözüldü

02.04.2020 - 09:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Osmaniye Mahallesinin Su Sorunu Çözüldü

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Osmaniye Mahallesi’nde içme suyu deposuna yeni pompa montajı gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile su sorunu yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve daha verimli su ulaşacak.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Alaşehir’in Osmaniye Mahallesi’ne ulaşan suyun verimini arttırmak ve su sorunu yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve daha sağlıklı su ulaştırmak amacıyla bir çalışma gerçekleştirdi. Mahalleye İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kaynak suyu biriktirme deposuna pompa montajı gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile mahalleye daha verimli su ulaşması sağlanırken, su ulaşmayan hanelerin de sorunu çözüldü. KARADEMİR, “ARTIK SU SIKINTISI YAŞAMAYACAĞIZ” Osmaniye Mahalle Muhtarı Ramazan Karademir, “Mahallemizdeki bazı evlerde su sorunu yaşanıyordu. Suyun verimi düşmüştü. MASKİ ekiplerine bildirdik. Mevcut içme suyu deposunda pompa montajı yapıldı. Yapılan çalışma mahallemizdeki vatandaşlarımızı da memnun etti. Artık su sorunu yaşamayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi. 
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Osmaniye Mahallesi’nde içme suyu deposuna yeni pompa montajı gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile su sorunu yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve daha verimli su ulaşacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Alaşehir’in Osmaniye Mahallesi’ne ulaşan suyun verimini arttırmak ve su sorunu yaşayan vatandaşlara kesintisiz ve daha sağlıklı su ulaştırmak amacıyla bir çalışma gerçekleştirdi. Mahalleye İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kaynak suyu biriktirme deposuna pompa montajı gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile mahalleye daha verimli su ulaşması sağlanırken, su ulaşmayan hanelerin de sorunu çözüldü.

KARADEMİR, “ARTIK SU SIKINTISI YAŞAMAYACAĞIZ”

Osmaniye Mahalle Muhtarı Ramazan Karademir, “Mahallemizdeki bazı evlerde su sorunu yaşanıyordu. Suyun verimi düşmüştü. MASKİ ekiplerine bildirdik. Mevcut içme suyu deposunda pompa montajı yapıldı. Yapılan çalışma mahallemizdeki vatandaşlarımızı da memnun etti. Artık su sorunu yaşamayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.