Özdağ, Genel Başkan Yardımcısı oldu

SİYASET 15.09.2015 - 10:20, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Özdağ, Genel Başkan Yardımcısı oldu

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti'nin Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Özdağ, partinin 50 kişilik MKYK üyeliğine de seçildi.
12 Eylül Cumartesi günü yapılan 5. Olağan kongrede AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Özdağ'ın yeni görevi Alaşehir'de sevinçle karşılandı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, "Cumartesi günü yapılan Partimizin 5. büyük olağan kongresinde MKYK üyeliğine seçilen ve daha sonra da Genel Başkanımız ve başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Manisa Milletvekilimiz sayın Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz."dedi.
Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti'nin Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Özdağ, partinin 50 kişilik MKYK üyeliğine de seçildi.

12 Eylül Cumartesi günü yapılan 5. Olağan kongrede AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Özdağ'ın yeni görevi Alaşehir'de sevinçle karşılandı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, "Cumartesi günü yapılan Partimizin 5. büyük olağan kongresinde MKYK üyeliğine seçilen ve daha sonra da Genel Başkanımız ve başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Manisa Milletvekilimiz sayın Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.