Özdemir, Biz inanıyoruz siz de inanın

SPOR 04.04.2016 - 10:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Özdemir, Biz inanıyoruz siz de inanın

Şampiyon takımların Başkanı Derman Özdemir, spor gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Alaşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın 2. Lige yükselmesi, futbol takımının da gurubunda şampiyon olduktan sonra Play-Off'a galibiyetle başlamasıyla büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirten Özdemir, takımların durumu ve gelecek planları hakkında bilgiler verdi. Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, kulüp olarak bu sezon başarılı bir performans sergilediklerini, Voleybol Kadınlar Takımının 2. lige yükseldiğini, futbol takımının da Bölgesel Amatör Lige yükselmesiyle bu mutluluğun zirveye çıkacağını söyledi.   KADIN VOLEYBOLCULARIMIZI VE TEKNİK HEYETİ KUTLUYORUZ   Alaşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın 3. ligde gurubundaki tüm maçları kazanarak, Play-Off oynama hakkı kazandığını, Play-Off maçlarında da başarılı olarak 2. lige yükseldiğini hatırlatan Özdemir, "Kadın voleybol takımımızı, teknik heyetinden oyuncusuna kadar bu başarısından dolayı kutluyoruz. Taraftarlarımıza ve voleybol severlere çok keyifli bir sezon yaşattılar. Play-Off maçlarında da birçok büyükşehir takımını geride bırakmayı başardılar. Önümüzdeki sezon 2. ligde de başarılı olacaklarına inanıyoruz" dedi.   BÖLGESEL AMATÖR LİGE ÇIKACAĞIZ   Futbolda ise bu sezon çok daha kaliteli ve gençlerden oluşan bir takım kurduklarını ve bu takımla Süper Amatör Lig 2. Gurubu namağlup lider olarak tamamladıklarını ifade eden Özdemir, Play-Off maçlarına 3-1'lik Yunus Emre Belediyespor galibiyetiyle başladıklarını söyledi. Özdemir, "Play-Off'un ilk maçında güçlü rakiplerimizden birini mağlup ederek moralli bir başlangıç yaptık. İkinci maçımızda Sarıgöl Belediyespor'u deplasmanda 3-0 yendik. Kolej havasında genç bir takıma sahibiz. Oyuncularımız arasında sevgi ve saygıya dayalı tatlı bir rekabet var. Takımımıza çok güveniyoruz. Bu kez inşallah başarıp Bölgesel Amatör Lig'e yükseleceğiz" şeklinde konuştu.   ALAŞEHİRLİLER TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMALI   Şu günlerde herhangi bir sıkıntıları olmadığını ve kulüp ve takım olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için kenetlendiklerine dikkat çeken Başkan Özdemir, Alaşehirli futbolseverlerden takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.  Bu sezon genel manada ciddi anlamda maddi sıkıntı yaşamadıklarına dikkat çeken Özdemir, "Bu sezon Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Karaçoban ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz ve İşadamı Sayın Ali Uçak'a takımımıza sağladığı maddi destekler dolayısıyla müteşekkiriz. Takımlarımızı bu desteklerle bu noktalara kadar getirdik. Ancak özellikle Bölgesel Amatör Lige çıkmamız durumunda ihtiyaçlarımız artacaktır. Bu konuda Alaşehirli sanayici ve esnaflarımızın daha duyarlı olmalarına ihtiyacımız olacak. Onların bu duyarlılığı göstereceklerine inanıyorum" diyerek tüm şehri Alaşehir Belediyespor'a sahip çıkmaya ve destek olmaya çağırdı.  
Şampiyon takımların Başkanı Derman Özdemir, spor gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Alaşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın 2. Lige yükselmesi, futbol takımının da gurubunda şampiyon olduktan sonra Play-Off'a galibiyetle başlamasıyla büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirten Özdemir, takımların durumu ve gelecek planları hakkında bilgiler verdi.

Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, kulüp olarak bu sezon başarılı bir performans sergilediklerini, Voleybol Kadınlar Takımının 2. lige yükseldiğini, futbol takımının da Bölgesel Amatör Lige yükselmesiyle bu mutluluğun zirveye çıkacağını söyledi.

 

KADIN VOLEYBOLCULARIMIZI VE TEKNİK HEYETİ KUTLUYORUZ

 

Alaşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın 3. ligde gurubundaki tüm maçları kazanarak, Play-Off oynama hakkı kazandığını, Play-Off maçlarında da başarılı olarak 2. lige yükseldiğini hatırlatan Özdemir, "Kadın voleybol takımımızı, teknik heyetinden oyuncusuna kadar bu başarısından dolayı kutluyoruz. Taraftarlarımıza ve voleybol severlere çok keyifli bir sezon yaşattılar. Play-Off maçlarında da birçok büyükşehir takımını geride bırakmayı başardılar. Önümüzdeki sezon 2. ligde de başarılı olacaklarına inanıyoruz" dedi.

 

BÖLGESEL AMATÖR LİGE ÇIKACAĞIZ

 

Futbolda ise bu sezon çok daha kaliteli ve gençlerden oluşan bir takım kurduklarını ve bu takımla Süper Amatör Lig 2. Gurubu namağlup lider olarak tamamladıklarını ifade eden Özdemir, Play-Off maçlarına 3-1'lik Yunus Emre Belediyespor galibiyetiyle başladıklarını söyledi. Özdemir, "Play-Off'un ilk maçında güçlü rakiplerimizden birini mağlup ederek moralli bir başlangıç yaptık. İkinci maçımızda Sarıgöl Belediyespor'u deplasmanda 3-0 yendik. Kolej havasında genç bir takıma sahibiz. Oyuncularımız arasında sevgi ve saygıya dayalı tatlı bir rekabet var. Takımımıza çok güveniyoruz. Bu kez inşallah başarıp Bölgesel Amatör Lig'e yükseleceğiz" şeklinde konuştu.

 

ALAŞEHİRLİLER TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMALI

 

Şu günlerde herhangi bir sıkıntıları olmadığını ve kulüp ve takım olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek için kenetlendiklerine dikkat çeken Başkan Özdemir, Alaşehirli futbolseverlerden takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.  Bu sezon genel manada ciddi anlamda maddi sıkıntı yaşamadıklarına dikkat çeken Özdemir, "Bu sezon Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Karaçoban ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyemiz ve İşadamı Sayın Ali Uçak'a takımımıza sağladığı maddi destekler dolayısıyla müteşekkiriz. Takımlarımızı bu desteklerle bu noktalara kadar getirdik. Ancak özellikle Bölgesel Amatör Lige çıkmamız durumunda ihtiyaçlarımız artacaktır. Bu konuda Alaşehirli sanayici ve esnaflarımızın daha duyarlı olmalarına ihtiyacımız olacak. Onların bu duyarlılığı göstereceklerine inanıyorum" diyerek tüm şehri Alaşehir Belediyespor'a sahip çıkmaya ve destek olmaya çağırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.