Özel Gaye'nin TEOG gururu

EĞİTİM 26.01.2016 - 10:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Özel Gaye'nin TEOG gururu

25-26 Kasım 2015 tarihinde Türkiye genelinde yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında Alaşehir’de hizmet veren Özel Gaye Eğitim Kurumları bu yıl yine büyük bir başarıya imza attı. Sınavda Özel Gaye Eğitim Kurumları'ndan üç öğrenci 6 ana dersten sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye derecesi yaparken 3 öğrenci 119 ve yine 3 öğrenci de 117 doğru cevap vererek okullarına büyük bir sevinç yaşattı. Özel Gaye Eğitim Kurumları Müdürü Ersan Kayacan, yaptığı açıklamada, “25-26 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan TEOG sınavında, altı ana dersten toplam 120 soru sorulmuştur. Özel Gaye Ortaokulu öğrencilerinden üçü, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye derecesi yapmışlardır. Ayrıca üç öğrenci 119 ve üçü de 117 doğru yapmıştır. Sınava katılan 57 öğrenciden 41'i ise 100 ve üzeri doğru yaparak, büyük bir başarıya imza atmışlardır.” dedi.   SINAVA 57 ÖĞRENCİ KATILDI   Sınav sonuçları ile ilgili bilgi aldığımız Okul Müdürü Ersan Kayacan "Biz Özel Gaye Eğitim Kurumları olarak 1997 yılından beri eğitim öğretim hizmeti vermekteyiz. Her yıl liselere geçiş sınavında büyük bir başarı elde ederek Alaşehir’in eğitim öğretim hizmetlerine katkıda bulunuyoruz. Bu yıl 2015-2016 eğitim öğretim yılında 25-26 Kasım 2015 tarihinde yapılan TEOG sınavına okulumuzdan 57 öğrenci katılmıştır." dedi. Bu yıl TEOG sınavına her yıl olduğu gibi planlı-programlı, özverili, disiplinli ve ciddi bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Kayacan, " Sınava giren 57 öğrencimizin 23 tanesi 120 soruda 110 doğru ve üzeri yapmıştır. Bu başarıyı elde etme adına öğretmenlerimiz öğrencileri çok iyi motive ettiler. Onların eksik gördükleri konularda ilave çalışmalar yaptılar, öğrencilerimize ev ziyaretleri yaparak evde ki çalışma ortamlarını ve ev çalışma programlarını yakından takip ettiler. Bunun neticesinde de böylesine güzel bir sonuç çıktığı için mutluyuz" dedi.   KAYACAN; HEP BAŞARIYA ODAKLANDIK   Okul olarak her zaman başarıya odaklandıklarını  ve başarı için yoğun çaba sarf ettiklerini vurgulayan okul müdürü Ersan Kayacan  karne töreninde TEOG şampiyonları için ödül töreni düzenlediklerini belirterek full yapan, bir yanlış yapan ve üç yanlış yapan öğrencilere altın verdiklerini,  yüz soru ve üzeri yapan diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler vererek onları motive ettiklerini söyledi.   ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERE TEŞEKKÜR   Okul Müdürü Kayacan yıllardır eğitim sistemi ve sınavların değiştiğini, öğrencilerin değiştiğini ifade ederek, " Ama bizim başarılarımız değişmedi. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı TEOG sınavında elde edilen bu büyük başarıdan dolayı başta fedakar ve özverili öğretmenlerimizi, bize inanan bize güvenen ve her zaman desteklerini yanımızda gördüğümüz kıymetli velilerimizi ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.  

25-26 Kasım 2015 tarihinde Türkiye genelinde yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında Alaşehir’de hizmet veren Özel Gaye Eğitim Kurumları bu yıl yine büyük bir başarıya imza attı. Sınavda Özel Gaye Eğitim Kurumları'ndan üç öğrenci 6 ana dersten sorulan 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye derecesi yaparken 3 öğrenci 119 ve yine 3 öğrenci de 117 doğru cevap vererek okullarına büyük bir sevinç yaşattı.

Özel Gaye Eğitim Kurumları Müdürü Ersan Kayacan, yaptığı açıklamada, “25-26 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan TEOG sınavında, altı ana dersten toplam 120 soru sorulmuştur. Özel Gaye Ortaokulu öğrencilerinden üçü, 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye derecesi yapmışlardır. Ayrıca üç öğrenci 119 ve üçü de 117 doğru yapmıştır. Sınava katılan 57 öğrenciden 41'i ise 100 ve üzeri doğru yaparak, büyük bir başarıya imza atmışlardır.” dedi.

 

SINAVA 57 ÖĞRENCİ KATILDI

 

Sınav sonuçları ile ilgili bilgi aldığımız Okul Müdürü Ersan Kayacan "Biz Özel Gaye Eğitim Kurumları olarak 1997 yılından beri eğitim öğretim hizmeti vermekteyiz. Her yıl liselere geçiş sınavında büyük bir başarı elde ederek Alaşehir’in eğitim öğretim hizmetlerine katkıda bulunuyoruz. Bu yıl 2015-2016 eğitim öğretim yılında 25-26 Kasım 2015 tarihinde yapılan TEOG sınavına okulumuzdan 57 öğrenci katılmıştır." dedi.

Bu yıl TEOG sınavına her yıl olduğu gibi planlı-programlı, özverili, disiplinli ve ciddi bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Kayacan, " Sınava giren 57 öğrencimizin 23 tanesi 120 soruda 110 doğru ve üzeri yapmıştır. Bu başarıyı elde etme adına öğretmenlerimiz öğrencileri çok iyi motive ettiler. Onların eksik gördükleri konularda ilave çalışmalar yaptılar, öğrencilerimize ev ziyaretleri yaparak evde ki çalışma ortamlarını ve ev çalışma programlarını yakından takip ettiler. Bunun neticesinde de böylesine güzel bir sonuç çıktığı için mutluyuz" dedi.

 

KAYACAN; HEP BAŞARIYA ODAKLANDIK

 

Okul olarak her zaman başarıya odaklandıklarını  ve başarı için yoğun çaba sarf ettiklerini vurgulayan okul müdürü Ersan Kayacan  karne töreninde TEOG şampiyonları için ödül töreni düzenlediklerini belirterek full yapan, bir yanlış yapan ve üç yanlış yapan öğrencilere altın verdiklerini,  yüz soru ve üzeri yapan diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler vererek onları motive ettiklerini söyledi.

 

ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERE TEŞEKKÜR

 

Okul Müdürü Kayacan yıllardır eğitim sistemi ve sınavların değiştiğini, öğrencilerin değiştiğini ifade ederek, " Ama bizim başarılarımız değişmedi. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı TEOG sınavında elde edilen bu büyük başarıdan dolayı başta fedakar ve özverili öğretmenlerimizi, bize inanan bize güvenen ve her zaman desteklerini yanımızda gördüğümüz kıymetli velilerimizi ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.