Özel okula rekor başvuru

EĞİTİM 24.03.2016 - 09:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Özel okula rekor başvuru

Alaşehir’de özel bir Kolej’in açmış olduğu bursluluk sınavına rekor bir sayıda katılım yaşandı. Sınava, bin beş yüz öğrenci başvurdu.
Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Okul müdürü Ali Apan,  Aana sınıfı, ilkokul ve ortaokul alanlarında eğitim veren okulumuz ortaokul için yaptığımız bursluluk sınavına rekor düzeyde başvuru yapıldı.  Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinden gelen 1500 Öğrenci okulumuzun açmış olduğu sınavda başarılı olabilmek için ter döktü. Çocuklarımızın yarınlarda var olabilmeleri için biz varız. Üstek Okulları Eğitim Sistemiyle çocuklarımızın sevgi dolu, sıcak bir aile ortamında, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, sorunlara akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, çalışkan başarılı ve mutlu bireyler olmasına destek oluyoruz. Amacımız öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitebilmektir."dedi. 26 Mart 2016 günü açıklanacak sonuçlara göre dereceye giren öğrencilere, okula kayıt yaptırmaları halinde başarı oranında kayıt indirimi yapılacağı da duyuruldu..
Alaşehir’de özel bir Kolej’in açmış olduğu bursluluk sınavına rekor bir sayıda katılım yaşandı. Sınava, bin beş yüz öğrenci başvurdu.

Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Okul müdürü Ali Apan,  Aana sınıfı, ilkokul ve ortaokul alanlarında eğitim veren okulumuz ortaokul için yaptığımız bursluluk sınavına rekor düzeyde başvuru yapıldı.  Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinden gelen 1500 Öğrenci okulumuzun açmış olduğu sınavda başarılı olabilmek için ter döktü. Çocuklarımızın yarınlarda var olabilmeleri için biz varız. Üstek Okulları Eğitim Sistemiyle çocuklarımızın sevgi dolu, sıcak bir aile ortamında, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, sorunlara akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, çalışkan başarılı ve mutlu bireyler olmasına destek oluyoruz. Amacımız öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitebilmektir."dedi.

26 Mart 2016 günü açıklanacak sonuçlara göre dereceye giren öğrencilere, okula kayıt yaptırmaları halinde başarı oranında kayıt indirimi yapılacağı da duyuruldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.