Özlemle yad ettik

GÜNDEM 11.11.2015 - 09:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Özlemle yad ettik

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 77. Yıldönümü çeşitli programlarla anıldı. Çelenk sunma merasiminin ardından, Atatürk Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde hazırladığı çeşitli etkinlikler de düzenlendi.
10 Kasım Atatürk'ü anma programı, dün, 3'lü protokolün Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Daha sonra, Atatürk Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde hazırladığı çeşitli etkinliklerle sürdü. Anma programı, dün saat 08.45'de Kaymakamlık Makamının, Garnizon Komutanlığının ve Belediye Başkanlığının Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenkleri sunması ile birlikte, 09.05 geçe 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardında İstiklal marşı söylenmesiyle başladı. Bayrakların göndere çekilip, tekrar yarıya indirilmesinin ardından çelenk sunma programı sona erdi. Atatürk Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde hazırladığı anma programı ise saat 10.00'da saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Okul Müdürü Ali Altıntaş'ın açılış konuşmasının ardından, programda; günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Şiirler okundu, Atatürk ile ilgili slayt gösterisi sunuldu. Atatürk'ün kronolojisi, anıları, ölümünün dünyadaki yankıları dillendirildi. Oratorya gösterisinin ardından,  anma programı ödül töreni ile sona erdi. Diğer taraftan, Atatürk Anadolu Lisesi'nin hazırladığı anma programı, davetlilerden tam not aldı.  
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 77. Yıldönümü çeşitli programlarla anıldı. Çelenk sunma merasiminin ardından, Atatürk Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde hazırladığı çeşitli etkinlikler de düzenlendi.

10 Kasım Atatürk'ü anma programı, dün, 3'lü protokolün Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Daha sonra, Atatürk Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde hazırladığı çeşitli etkinliklerle sürdü. Anma programı, dün saat 08.45'de Kaymakamlık Makamının, Garnizon Komutanlığının ve Belediye Başkanlığının Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenkleri sunması ile birlikte, 09.05 geçe 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardında İstiklal marşı söylenmesiyle başladı. Bayrakların göndere çekilip, tekrar yarıya indirilmesinin ardından çelenk sunma programı sona erdi.

Atatürk Anadolu Lisesi'nin ev sahipliğinde hazırladığı anma programı ise saat 10.00'da saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Okul Müdürü Ali Altıntaş'ın açılış konuşmasının ardından, programda; günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Şiirler okundu, Atatürk ile ilgili slayt gösterisi sunuldu. Atatürk'ün kronolojisi, anıları, ölümünün dünyadaki yankıları dillendirildi. Oratorya gösterisinin ardından,  anma programı ödül töreni ile sona erdi.

Diğer taraftan, Atatürk Anadolu Lisesi'nin hazırladığı anma programı, davetlilerden tam not aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.