Peker seçim sonuçlarını değerlendirdi

SİYASET 09.11.2015 - 08:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Peker seçim sonuçlarını değerlendirdi

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi.
AK Parti Lokali’nde yaptığı basın toplantısında seçim sonuçlarının AK Parti ve partililer açısından sevindirici olduğunu ve emeklerinin karşılığını aldıklarını belirten Rıza Peker, yeni kurulacak yeni kurulacak hükümetin Alaşehir’e hizmet yağdıracağını ifade etti.   TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL   AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ,“Seçim sonuçları ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlı olsun. Bugün Türkiye eski Türkiye değil. Yeni Türkiye olduğunu ispatladı. 7 Haziran seçimlerinde başta İsrail olmak üzere bizim gelişmemize engel olmak isteyen dış ülkeler, bu seçimde amaçlarına ulaşamayacaklarını gördüler. Bizi Suriye gibi karıştırmak isteyen dış ve iç güçler, hamd olsun vatandaşlarımızın sağduyulu davranmaları sonucu hedeflerine ulaşamadı. İstiklal ve istikbal için AK Parti tek başına, iş başına diyerek bir tokat gibi hepsine cevaplarını verdiler.” dedi.   ALAŞEHİR’E HİZMET YAĞDIRACAĞIZ   Bundan sonra millete hizmet için çok daha fazla çalışacaklarını ifade eden Peker, “Bizler bundan sonra daha çok çalışacağız. Milletimize ve ülkemize hizmet edeceğiz. Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız. Alaşehir’imize hizmetleri yağdıracağız. AK Parti olarak Manisa genelinde yaptığımız olumlu ve sonuç verici çalışmalar sonunda oyumuzu yaklaşık 4500 civarında artırarak, 25476 oyla ilçemizde birinci parti olduk. 7 Haziranda 4 olan vekil sayımızı 5’e çıkardık” şeklinde konuştu.    
AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti Lokali’nde yaptığı basın toplantısında seçim sonuçlarının AK Parti ve partililer açısından sevindirici olduğunu ve emeklerinin karşılığını aldıklarını belirten Rıza Peker, yeni kurulacak yeni kurulacak hükümetin Alaşehir’e hizmet yağdıracağını ifade etti.

 

TÜRKİYE ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

 

AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ,“Seçim sonuçları ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlı olsun. Bugün Türkiye eski Türkiye değil. Yeni Türkiye olduğunu ispatladı. 7 Haziran seçimlerinde başta İsrail olmak üzere bizim gelişmemize engel olmak isteyen dış ülkeler, bu seçimde amaçlarına ulaşamayacaklarını gördüler. Bizi Suriye gibi karıştırmak isteyen dış ve iç güçler, hamd olsun vatandaşlarımızın sağduyulu davranmaları sonucu hedeflerine ulaşamadı. İstiklal ve istikbal için AK Parti tek başına, iş başına diyerek bir tokat gibi hepsine cevaplarını verdiler.” dedi.

 

ALAŞEHİR’E HİZMET YAĞDIRACAĞIZ

 

Bundan sonra millete hizmet için çok daha fazla çalışacaklarını ifade eden Peker, “Bizler bundan sonra daha çok çalışacağız. Milletimize ve ülkemize hizmet edeceğiz. Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağız. Alaşehir’imize hizmetleri yağdıracağız. AK Parti olarak Manisa genelinde yaptığımız olumlu ve sonuç verici çalışmalar sonunda oyumuzu yaklaşık 4500 civarında artırarak, 25476 oyla ilçemizde birinci parti olduk. 7 Haziranda 4 olan vekil sayımızı 5’e çıkardık” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.