PLASTİK KASA FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN!

01.09.2021 - 08:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

PLASTİK KASA FABRİKASINDA KORKUTAN YANGIN!

Alaşehir’de bir plastik kasa fabrikasının bahçesinde çıkan yangın paniğe neden olurken, yaklaşık 50 bin plastik kasa kül oldu.
Alaşehir'in Yenimahalle Mahallesi'ndeki bir plastik kasa imalathanesinde yangın çıktı. İmalathane önündeki elektrik tellerinden çıkan kıvılcım nedeniyle önce kuru otlar yanmaya başladı, ardından da alevler plastik kasaların bulunduğu bölüme sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin çalışmasıyla yangın söndürüldü. Maddi hasara yol açan yangında yaklaşık 50 bin kasanın yandığı belirtildi Alaşehir’de plastik kasa üretimi yapan bir fabrikanın bahçesindeki plastikler bir anda alev aldı. Plastiklerin hızla tutuşmasıyla büyüyen yangın paniğe neden olurken imalathanedeki 7 işçi yangına müdahale etmeye çalıştı. Alevlerin yükselmesiyle birlikte ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmayla yangının diğer işletmelere ve fabrika binasına sıçramadan söndürdü. Yangında can kaybı veya yaralanan olmazken 50 bin plastik kasanın yandığı ve maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi. Yangının önce bahçedeki kuru otlardan çıktığı ardından da plastik kasalara sıçradığı ihtimali üzerinde durulurken Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Alaşehir’de bir plastik kasa fabrikasının bahçesinde çıkan yangın paniğe neden olurken, yaklaşık 50 bin plastik kasa kül oldu.

Alaşehir'in Yenimahalle Mahallesi'ndeki bir plastik kasa imalathanesinde yangın çıktı. İmalathane önündeki elektrik tellerinden çıkan kıvılcım nedeniyle önce kuru otlar yanmaya başladı, ardından da alevler plastik kasaların bulunduğu bölüme sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin çalışmasıyla yangın söndürüldü. Maddi hasara yol açan yangında yaklaşık 50 bin kasanın yandığı belirtildi

Alaşehir’de plastik kasa üretimi yapan bir fabrikanın bahçesindeki plastikler bir anda alev aldı. Plastiklerin hızla tutuşmasıyla büyüyen yangın paniğe neden olurken imalathanedeki 7 işçi yangına müdahale etmeye çalıştı. Alevlerin yükselmesiyle birlikte ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmayla yangının diğer işletmelere ve fabrika binasına sıçramadan söndürdü. Yangında can kaybı veya yaralanan olmazken 50 bin plastik kasanın yandığı ve maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi. Yangının önce bahçedeki kuru otlardan çıktığı ardından da plastik kasalara sıçradığı ihtimali üzerinde durulurken Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.