RAMAZAN AYINDA “MÜFTÜLÜK” YOK HÜKMÜNDEYDİ

29.05.2020 - 09:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

RAMAZAN AYINDA “MÜFTÜLÜK” YOK HÜKMÜNDEYDİ

11 ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif ayını geride bıraktık. Alaşehir Müftülüğü, Kur’an-ı Kerim ayı olan ve bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesini içerisinde barındıran Ramazan ayını yatışla geçirdi. Diğer çevre ilçe ve il müftülükleri çeşitli programlarla irşat görevini yerine getirmeye çalışırken, bizimkisi resmen kış uykusuna yattı.
27 yıldır hizmet veren İbrahim Çakır Kız Kuran Kursu’nu çeşitli gerekçelerle işlevsiz hale getirerek, gündeme gelen Alaşehir Müftülüğü, Korona Virüs salgının gölgesinde mahsun girilen 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayını da hiç bir şey yapmadan geçirdi. Halk tabiriyle kış uykusuna giren müftülük, Alaşehirlilerin tepkisini çekmeyi sürdürdü. Çevre il ve ilçeleri çeşitli dini programlarla irşat görevini yerine getirmeye çalışırken, bizimkisi yine hayal kırıklığı yarattı. CAMİLER KAPALİYDI. TERAVİH NAMAZI YOKTU. GELENEK HALİNE GELLMİŞ MUKABELE YAPILMADI. VAAZ PROGRAMLARI DÜZENLENMEDİ. TÜRKİYE’DE 81 İLİN İL VE 922 İLÇENİN İLÇE MÜFTÜLÜKLERİ KENDİ BÜNYELERİNDE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIRKEN, SADECE ALAŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ, KENDİNE RAMAZAN AYINDA BİR VAZİFE ÇIKARTMADI. MÜBAREK AYDA BİZİM MÜFTÜLÜĞÜMÜZ RESMEN “YOK” HÜKMÜNDEYDİ. Çevre il ve ilçe müftülükleri sosyal medyayı, radyo ve televizyonları kullanarak birçok programlar icra etti. Sahi, Alaşehir Müftülüğü ne yaptı? Kocaman bir “HİÇ” NE GEREK VAR CANIM. NÜFUS ORTALAMASI BAZ ALINDIĞINDA ALKOL TÜKETİMİNDE TÜRKİYE GENELİNDE İLK 10’A GİRMİŞ, UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞINDA YAŞ ORTALAMASI HER GEÇEN YIL KÜÇÜLEN ALAŞEHİR KİMİN UMRUNDA. ALAŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜNÜN BÖY BİR DERDİ YOK Kİ; NEDEN OLSUN Kİ…! HA BİR DE…! 2016 YILINDA HAİN FETÖ ÖRGÜTÜNÜN DARBE GİRİŞİMİ SONRASINDA ALAŞEHİR’DE AVA ÇIKAN AVCILARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYARAK, GÖREV SÜRESİNİN DOLMASINA AZ BİR ZAMAN KALA; İLÇE GENELİNDE 37 TANE KURAN KURSU AÇAN, MEVCUTLARIN DA KAPASİTESİNİ ARTTIRAN VE İRŞAT GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİREN DÖNEMİN DEĞERLİ ÜSDADINA KUMPAS KURARAK, GÖNDEREN ÇAKALLARI UNUTTUĞUMUZ SANILMASIN…! O İSPİYONCU ÇAKALLARI YARADANA HAVALE ETTİK. AMA GÜN OLA DEVRAN DÖNE!...
11 ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif ayını geride bıraktık. Alaşehir Müftülüğü, Kur’an-ı Kerim ayı olan ve bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesini içerisinde barındıran Ramazan ayını yatışla geçirdi. Diğer çevre ilçe ve il müftülükleri çeşitli programlarla irşat görevini yerine getirmeye çalışırken, bizimkisi resmen kış uykusuna yattı.

27 yıldır hizmet veren İbrahim Çakır Kız Kuran Kursu’nu çeşitli gerekçelerle işlevsiz hale getirerek, gündeme gelen Alaşehir Müftülüğü, Korona Virüs salgının gölgesinde mahsun girilen 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayını da hiç bir şey yapmadan geçirdi. Halk tabiriyle kış uykusuna giren müftülük, Alaşehirlilerin tepkisini çekmeyi sürdürdü. Çevre il ve ilçeleri çeşitli dini programlarla irşat görevini yerine getirmeye çalışırken, bizimkisi yine hayal kırıklığı yarattı.

CAMİLER KAPALİYDI. TERAVİH NAMAZI YOKTU. GELENEK HALİNE GELLMİŞ MUKABELE YAPILMADI. VAAZ PROGRAMLARI DÜZENLENMEDİ. TÜRKİYE’DE 81 İLİN İL VE 922 İLÇENİN İLÇE MÜFTÜLÜKLERİ KENDİ BÜNYELERİNDE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIRKEN, SADECE ALAŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ, KENDİNE RAMAZAN AYINDA BİR VAZİFE ÇIKARTMADI. MÜBAREK AYDA BİZİM MÜFTÜLÜĞÜMÜZ RESMEN “YOK” HÜKMÜNDEYDİ.

Çevre il ve ilçe müftülükleri sosyal medyayı, radyo ve televizyonları kullanarak birçok programlar icra etti. Sahi, Alaşehir Müftülüğü ne yaptı? Kocaman bir “HİÇ” NE GEREK VAR CANIM. NÜFUS ORTALAMASI BAZ ALINDIĞINDA ALKOL TÜKETİMİNDE TÜRKİYE GENELİNDE İLK 10’A GİRMİŞ, UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞINDA YAŞ ORTALAMASI HER GEÇEN YIL KÜÇÜLEN ALAŞEHİR KİMİN UMRUNDA. ALAŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜNÜN BÖY BİR DERDİ YOK Kİ; NEDEN OLSUN Kİ…!

HA BİR DE…! 2016 YILINDA HAİN FETÖ ÖRGÜTÜNÜN DARBE GİRİŞİMİ SONRASINDA ALAŞEHİR’DE AVA ÇIKAN AVCILARIN DEĞİRMENİNE SU TAŞIYARAK, GÖREV SÜRESİNİN DOLMASINA AZ BİR ZAMAN KALA; İLÇE GENELİNDE 37 TANE KURAN KURSU AÇAN, MEVCUTLARIN DA KAPASİTESİNİ ARTTIRAN VE İRŞAT GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİREN DÖNEMİN DEĞERLİ ÜSDADINA KUMPAS KURARAK, GÖNDEREN ÇAKALLARI UNUTTUĞUMUZ SANILMASIN…! O İSPİYONCU ÇAKALLARI YARADANA HAVALE ETTİK. AMA GÜN OLA DEVRAN DÖNE!...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.