Resmi bayramlaşma ilk defa yapılmadı

GÜNDEM 08.07.2016 - 08:46, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Resmi bayramlaşma ilk defa yapılmadı

Uzun süredir gelenek haline gelen resmi bayramlaşma bu yıl yapılmadı
Uzun süredir gelenek haline gelen resmi bayramlaşma bu yıl yapılmadı. Kaymakamlığın öncülüğünde, belediyenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve tüm kesimlerin katıldığı resmi bayramlaşmanın bu yıl neden yapılmadığı merek konusu oldu. Her yıl Kaymakamlığın organizesinde ve belediyenin ev sahipliğinde düzenlenen resmi bayramlaşma, bu yıl neden yapılmadı? Tüm resmi kurum ve kuruluşların, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların iştiraki ile gerçekleşen bayramlaşmanın neden yapılmadığı ise merak konusu oldu. Uzun süredir gelenek haline gelen bayram kutlaması, Alaşehirlileri bütünleştiriyordu. 
Uzun süredir gelenek haline gelen resmi bayramlaşma bu yıl yapılmadı

Uzun süredir gelenek haline gelen resmi bayramlaşma bu yıl yapılmadı. Kaymakamlığın öncülüğünde, belediyenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve tüm kesimlerin katıldığı resmi bayramlaşmanın bu yıl neden yapılmadığı merek konusu oldu.

Her yıl Kaymakamlığın organizesinde ve belediyenin ev sahipliğinde düzenlenen resmi bayramlaşma, bu yıl neden yapılmadı? Tüm resmi kurum ve kuruluşların, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların iştiraki ile gerçekleşen bayramlaşmanın neden yapılmadığı ise merak konusu oldu. Uzun süredir gelenek haline gelen bayram kutlaması, Alaşehirlileri bütünleştiriyordu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.