Şahyar mahallesinin yollarına neşter vuruldu

BELEDİYE 12.04.2017 - 10:46, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Şahyar mahallesinin yollarına neşter vuruldu

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şahyar mahallesinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler şehir merkezinde asfalt yama çalışması da yürütüyor.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şahyar mahallesinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirme hedefiyle üst yapı düzenlemelerimiz ilçemiz genelinde durmaksızın devam ediyor. Alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki yol iyileştirme çalışmalarımız asfalt ve parke şeklinde gerçekleşiyor. Halkımızın desteği ve anlayışı ile güzel işler çıkarmaya devam ediyoruz.” dedi ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Öte yandan alt yapı çalışmaları nedeni ile bozulan ve yeni açılan yollar ve yapılan asfaltlarla şehirde ulaşımı kolaylaştıran, aynı zamanda şehre güzel bir çehre kazandırmaya çalışan Alaşehir  Belediyesi, çeşitli nedenlerle yıpranan yollara yama asfalt yaparak bu yöndeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde bazı cadde ve sokaklarda meydana gelen yollardaki bozulmaları yama asfalt ile kapatarak hizmete sunuyor.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şahyar mahallesinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler şehir merkezinde asfalt yama çalışması da yürütüyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şahyar mahallesinde yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirme hedefiyle üst yapı düzenlemelerimiz ilçemiz genelinde durmaksızın devam ediyor. Alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki yol iyileştirme çalışmalarımız asfalt ve parke şeklinde gerçekleşiyor. Halkımızın desteği ve anlayışı ile güzel işler çıkarmaya devam ediyoruz.” dedi

ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan alt yapı çalışmaları nedeni ile bozulan ve yeni açılan yollar ve yapılan asfaltlarla şehirde ulaşımı kolaylaştıran, aynı zamanda şehre güzel bir çehre kazandırmaya çalışan Alaşehir  Belediyesi, çeşitli nedenlerle yıpranan yollara yama asfalt yaparak bu yöndeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde bazı cadde ve sokaklarda meydana gelen yollardaki bozulmaları yama asfalt ile kapatarak hizmete sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.