Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın

19.04.2016 - 09:15, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın

Alaşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor’u rövanşta da yendi, bitime iki hafta kala büyük avantaj sağladı. Ekibimiz rakibini 2-1 yendi ve bal ligi için büyük avantaj yakaladı.
Süper Amatör Lig Play-Off’ta Alaşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenerek puanını 10’a çıkardı ve bitime iki hafta kala zirvedeki en yakın rakibine 4 puan fark attı. Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde oynanan Cumhur Altay, Hakan Yavuz ve  Oğuz  Erdoğan triosunun yönettiği maça her iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Alaşehir Belediyespor, maça hızlı başladı ve 5.dakikada gelişen atakta Emre Ülkü’nün ceza sahası içinde plase aşırtması ile öne geçti: 0-1. İlk yarıda karşılıklı ataklar skoru değiştirmedi ve Alaşehir Belediyespor devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda 61.dakikada gelişen Alaşehir atağında Sercan’ın şutu iki direğe çarparak sahaya döndü. 72. dakikada Yunusemre Belediyespor skora denge getirdi. Savunma arkasına atılan topta Murat Aksoy şık bir gole imza attı: 1-1. 83’te maçın kader anı gelişti. Yunusemre’de Alaattin itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü. Maçın 90.dakikasında ise sağ kanattan gelişen atakta Bekir’in mükemmel pasında Mehmet Yıldız düzgün bir vuruşla skoru belirledi: 1-2. Bölgesel Amatör Lig’e yükselme yolunda avantaj yakalayan Sarı-Siyahlılar, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı.   DONATIM SARIGÖL’DE BERABERE Öte yandan grupta iddialı olan ekiplerden Donatımspor, Sarıgöl Gençlerbirliği deplasmanında 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Donatımspor puanını 5’e çıkarırken, Sarıgöl ise ilk puanını aldı. Alaşehir’in 10 puanı bulunurken, Yunusemre’nin ise 6 puanı bulunuyor. Önümüzdeki hafta Alaşehir-Sarıgöl, Donatım-Yunusemre maçları oynanacak.
Alaşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor’u rövanşta da yendi, bitime iki hafta kala büyük avantaj sağladı. Ekibimiz rakibini 2-1 yendi ve bal ligi için büyük avantaj yakaladı.

Süper Amatör Lig Play-Off’ta Alaşehir Belediyespor, Yunusemre Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenerek puanını 10’a çıkardı ve bitime iki hafta kala zirvedeki en yakın rakibine 4 puan fark attı. Ertuğrul Dilek Tesisleri’nde oynanan Cumhur Altay, Hakan Yavuz ve  Oğuz  Erdoğan triosunun yönettiği maça her iki takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Alaşehir Belediyespor, maça hızlı başladı ve 5.dakikada gelişen atakta Emre Ülkü’nün ceza sahası içinde plase aşırtması ile öne geçti: 0-1. İlk yarıda karşılıklı ataklar skoru değiştirmedi ve Alaşehir Belediyespor devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda 61.dakikada gelişen Alaşehir atağında Sercan’ın şutu iki direğe çarparak sahaya döndü. 72. dakikada Yunusemre Belediyespor skora denge getirdi. Savunma arkasına atılan topta Murat Aksoy şık bir gole imza attı: 1-1. 83’te maçın kader anı gelişti. Yunusemre’de Alaattin itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü. Maçın 90.dakikasında ise sağ kanattan gelişen atakta Bekir’in mükemmel pasında Mehmet Yıldız düzgün bir vuruşla skoru belirledi: 1-2. Bölgesel Amatör Lig’e yükselme yolunda avantaj yakalayan Sarı-Siyahlılar, maçtan sonra büyük sevinç yaşadı.

 

DONATIM SARIGÖL’DE BERABERE

Öte yandan grupta iddialı olan ekiplerden Donatımspor, Sarıgöl Gençlerbirliği deplasmanında 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Donatımspor puanını 5’e çıkarırken, Sarıgöl ise ilk puanını aldı. Alaşehir’in 10 puanı bulunurken, Yunusemre’nin ise 6 puanı bulunuyor. Önümüzdeki hafta Alaşehir-Sarıgöl, Donatım-Yunusemre maçları oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.