ŞANLI DESTAN 2 YAŞINDA!

DÜNYA 16.07.2018 - 09:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ŞANLI DESTAN 2 YAŞINDA!

15 Temmuz Şehirlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor. Anma Komitesi tarafından hazırlanan etkinlikler kapsamında, fotoğraf sergisi açıldı. “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz“ konulu konferans düzenlendi. Hatır ormanına ağaçlar dikilerek, bakımı da yapıldı. Cuma günü akşamında da şehit ve gazi yakınlarına akşam yemeği verildi.
Türk milletinin şanlı destanlarından biri olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü 2. Yıldönümü etkinlikleri sürüyor. Alaşehirliler, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında. Alaşehir Kaymakamlığınca 12 Temmuz Perşembe günü düzenlenen "Fotoğraf ve Resim Sergisi Açılışı" ve “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz“ konulu konferans ile ülkemizin yakın tarihini ve 15 Temmuz’da vatandaşların yazdığı destanı yeniden hatırlamış oldu. "UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ" Kaymakam Uçgun yaptığı değerlendirmede, Programın gerçekleştirilmesindeki emeklerinden dolayı MCBÜ Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Aydın, güzel sunumu için öğretim görevlisi Aslıhan Salın ve resim ve fotoğraf sergisinde emeği geçen tüm görevlilere teşekkür etti. Konferansın ardından İlçe Protokolü, İlçemiz Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlığında, hain darbe girişiminde şehit olan kahramanlarımızın anısını yaşatmak adına 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'nda fidan dikip geçen yıl dikilen fidanların bakımını yaptı. Alaşehir Kaymakamı Abudllah Uçgun, Kaymakamlık tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Alaşehirli şehitlerin değerli aileleri, gazi ve gazilerin aileleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Programa şehit yakınları, gazi ve ailelerinin yan ısıra Belediye Başkanı Ali Uçak ve kurum temsilcileri katıldı. ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA BÜYÜK İLGİ Duaların okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam ederken Kaymakam Uçgun ve Belediye Başkanı Uçak masaları tek tek dolaşarak ailelerin istek ve taleplerini dinleyerek sohbet ettiler. Kaymakam Uçgun yaptığı konuşmasında katılımcılara nazik davetlerini kabul ettiği için kendilerine teşekkür ederken ”15 Temmuz şehitlerimizle beraber tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. 15 Temmuz gazilerimizle beraber tüm gazilerimize sağlıklı ve bereketli bir ömür diliyorum.”dedi.
15 Temmuz Şehirlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor. Anma Komitesi tarafından hazırlanan etkinlikler kapsamında, fotoğraf sergisi açıldı. “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz“ konulu konferans düzenlendi. Hatır ormanına ağaçlar dikilerek, bakımı da yapıldı. Cuma günü akşamında da şehit ve gazi yakınlarına akşam yemeği verildi.

Türk milletinin şanlı destanlarından biri olan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü 2. Yıldönümü etkinlikleri sürüyor. Alaşehirliler, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında. Alaşehir Kaymakamlığınca 12 Temmuz Perşembe günü düzenlenen "Fotoğraf ve Resim Sergisi Açılışı" ve “Türkiye’de Darbeler ve 15 Temmuz“ konulu konferans ile ülkemizin yakın tarihini ve 15 Temmuz’da vatandaşların yazdığı destanı yeniden hatırlamış oldu.

"UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ"

Kaymakam Uçgun yaptığı değerlendirmede, Programın gerçekleştirilmesindeki emeklerinden dolayı MCBÜ Alaşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenay Aydın, güzel sunumu için öğretim görevlisi Aslıhan Salın ve resim ve fotoğraf sergisinde emeği geçen tüm görevlilere teşekkür etti. Konferansın ardından İlçe Protokolü, İlçemiz Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlığında, hain darbe girişiminde şehit olan kahramanlarımızın anısını yaşatmak adına 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı'nda fidan dikip geçen yıl dikilen fidanların bakımını yaptı.

Alaşehir Kaymakamı Abudllah Uçgun, Kaymakamlık tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda Alaşehirli şehitlerin değerli aileleri, gazi ve gazilerin aileleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Programa şehit yakınları, gazi ve ailelerinin yan ısıra Belediye Başkanı Ali Uçak ve kurum temsilcileri katıldı.

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA BÜYÜK İLGİ

Duaların okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam ederken Kaymakam Uçgun ve Belediye Başkanı Uçak masaları tek tek dolaşarak ailelerin istek ve taleplerini dinleyerek sohbet ettiler.

Kaymakam Uçgun yaptığı konuşmasında katılımcılara nazik davetlerini kabul ettiği için kendilerine teşekkür ederken ”15 Temmuz şehitlerimizle beraber tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. 15 Temmuz gazilerimizle beraber tüm gazilerimize sağlıklı ve bereketli bir ömür diliyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.