SARI MELEKLER 1.LİG AŞKINA SALONA ÇIKIYOR

SPOR 18.03.2019 - 09:36, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

SARI MELEKLER 1.LİG AŞKINA SALONA ÇIKIYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig Yarı Final Etabı C Grubunda ilçemizi temsil eden ve aldığı sonuçlarla Final Etabına kalmayı başaran Alaşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımının 18-19-20 Mart tarihlerinde Mersin de Toroslar Spor Salonu’nda oynayacağı müsabakaların programı belli oldu.
Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig Yarı Final Etabı C Grubunda ilçemizi temsil eden ve aldığı sonuçlarla Final Etabına kalmayı başaran Alaşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımının 18-19-20 Mart tarihlerinde Mersin de Toroslar Spor Salonu’nda oynayacağı müsabakaların programı belli oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Final Etabı 2.Grupta mücadele edecek olan Sarı Melekler grupta ilk maçını 18 Mart Pazartesi Günü Saat 16.30 da Çanakkale Temsilcisi Kale 1957 Spor ile oynayacak. Temsilcimiz sonrasında 19 Mart Salı Günü 16.30 da Bilecik Bozüyük Belediye İdman Yurdu ile oynadıktan sonra grupta 3. ve son maçında 20 Mart Çarşamba Günü Saat 15.30 da Ankara Temsilcisi Karayolları karşısına çıkacak. Sarı Melekler tek devreli lig usulüne göre oynanacak Final Etabı müsabakaları sonunda ilk 2 sırada yer aldığı takdirde TVF 1.Lige yükselecek ve önümüzdeki sezon ilçemizi TVF Bayanlar 1.Ligde temsil edecek. BAŞKAN UÇAK: “KALBİMİZ ONLARLA BERABER” Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak “Kızlarımız sezon boyunca bizleri galibiyet haberleri ile hep sevindirdiler. Artık önlerinde bütün sezonunun emeğinin karşılığını alacakları 3 maçlık son bir Final periyodu var. Çok uzaklarda olmalarına rağmen kalbimiz onlarla beraber. Mersinde bizleri en iyi şekilde temsil edip şampiyonluk kupasını şehrimize getireceklerine yürekten inanıyor; teknik ekibimize ve sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum.” dedi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig Yarı Final Etabı C Grubunda ilçemizi temsil eden ve aldığı sonuçlarla Final Etabına kalmayı başaran Alaşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımının 18-19-20 Mart tarihlerinde Mersin de Toroslar Spor Salonu’nda oynayacağı müsabakaların programı belli oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig Yarı Final Etabı C Grubunda ilçemizi temsil eden ve aldığı sonuçlarla Final Etabına kalmayı başaran Alaşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımının 18-19-20 Mart tarihlerinde Mersin de Toroslar Spor Salonu’nda oynayacağı müsabakaların programı belli oldu. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Final Etabı 2.Grupta mücadele edecek olan Sarı Melekler grupta ilk maçını 18 Mart Pazartesi Günü Saat 16.30 da Çanakkale Temsilcisi Kale 1957 Spor ile oynayacak. Temsilcimiz sonrasında 19 Mart Salı Günü 16.30 da Bilecik Bozüyük Belediye İdman Yurdu ile oynadıktan sonra grupta 3. ve son maçında 20 Mart Çarşamba Günü Saat 15.30 da Ankara Temsilcisi Karayolları karşısına çıkacak. Sarı Melekler tek devreli lig usulüne göre oynanacak Final Etabı müsabakaları sonunda ilk 2 sırada yer aldığı takdirde TVF 1.Lige yükselecek ve önümüzdeki sezon ilçemizi TVF Bayanlar 1.Ligde temsil edecek.

BAŞKAN UÇAK: “KALBİMİZ ONLARLA BERABER”

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak “Kızlarımız sezon boyunca bizleri galibiyet haberleri ile hep sevindirdiler. Artık önlerinde bütün sezonunun emeğinin karşılığını alacakları 3 maçlık son bir Final periyodu var. Çok uzaklarda olmalarına rağmen kalbimiz onlarla beraber. Mersinde bizleri en iyi şekilde temsil edip şampiyonluk kupasını şehrimize getireceklerine yürekten inanıyor; teknik ekibimize ve sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.