Sarıkız Turizm çirkin saldırının peşini bırakmıyor

GÜNDEM 04.03.2017 - 10:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Sarıkız Turizm çirkin saldırının peşini bırakmıyor

Geçtiğimiz Pazartesi gecesi bir otobüsü Sarıgöl girişinde saldırıya uğrayan Sarıkız Turizm firması, olayın aydınlatılması ve suçluların bulunup gereken cezaya çarptırılmaları için hukuki girişimde bulunmaya hazırlanıyor.
Alaşehir Sarıkız Turizm'e ait 45 ZN 808 plakalı otobüs 27 Mart gecesi  Sarıgöl girişinde saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlanan otobüsün ön camı isabet eden taşın etkisiyle dağıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken saldırıyı kim veya kimlerin yaptığı öğrenilemedi.   ERDEM; "OLAYIN AYDINLATILMASI İÇİN TAKİPTEYİZ"   Konu hakkında açıklamada bulunan Alaşehir Sarıkız Turizm firması avukatı Kadir Hakan Erdem, konuyla ilgili olarak adli mercilere suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Erdem, "Sarıkız Turizm firması Alaşehir ve Sarıgöl'ün içinden çıkmış, 60 yıldır başta bu iki ilçe halkı olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hizmet veren doğrudan ve dolaylı olarak 2 bin kişiye istihdam sağlayan köklü ve yerli bir firmadır. Bu müessif olay firmamızı halkımıza hizmet vermekten alıkoyamayacaktır. Yasal mercilerde olayla ilgili olarak hukuki girişimlerimizi başlatıp, fail veya faillerin bulunup adalete teslim edilmesi için gerekeni yapacağız" dedi.
Geçtiğimiz Pazartesi gecesi bir otobüsü Sarıgöl girişinde saldırıya uğrayan Sarıkız Turizm firması, olayın aydınlatılması ve suçluların bulunup gereken cezaya çarptırılmaları için hukuki girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

Alaşehir Sarıkız Turizm'e ait 45 ZN 808 plakalı otobüs 27 Mart gecesi  Sarıgöl girişinde saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlanan otobüsün ön camı isabet eden taşın etkisiyle dağıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken saldırıyı kim veya kimlerin yaptığı öğrenilemedi.

 

ERDEM; "OLAYIN AYDINLATILMASI İÇİN TAKİPTEYİZ"

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Alaşehir Sarıkız Turizm firması avukatı Kadir Hakan Erdem, konuyla ilgili olarak adli mercilere suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Erdem, "Sarıkız Turizm firması Alaşehir ve Sarıgöl'ün içinden çıkmış, 60 yıldır başta bu iki ilçe halkı olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hizmet veren doğrudan ve dolaylı olarak 2 bin kişiye istihdam sağlayan köklü ve yerli bir firmadır. Bu müessif olay firmamızı halkımıza hizmet vermekten alıkoyamayacaktır. Yasal mercilerde olayla ilgili olarak hukuki girişimlerimizi başlatıp, fail veya faillerin bulunup adalete teslim edilmesi için gerekeni yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.