Servis sürücüleri bilgilendirildi

GÜNDEM 20.02.2017 - 09:09, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Servis sürücüleri bilgilendirildi

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Taşıma Güvenliği Toplantısında taşımalı eğitimde servis aracı kullanan sürücülere uyarılarda bulunuldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, düzenlediği bir toplantı ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu, Taşımalı Eğitim Okul Müdürleri, Kooperatif Başkanları, Taşıma Şirketi Başkanı ve tüm taşıma şoförlerini bir araya getirdi. Alaşehir Ortaokulu Toplantı Salonunda düzenlenen Taşıma Güvenliği Toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş başkanlık ederken, toplantıya Şube Müdür İbrahim Özel de katıldı. SÜRÜCÜLER BİLGİLENDİRİLDİ Toplantıda öğrencilerin güvenli şekilde evlerinden okula ve okuldan evlerine taşınması için uyulması gereken kurallar slayt ve sinevizyon görüntüleri ile desteklenerek katılımcılara ve servis aracı sürücülerine anlatıldı. Araç sürücülerine öğrencilere sahip çıkması gerektiğinin de kaydedildiği toplantıda araç kullanırken  çok daha dikkatli olunması, servislere öğrencilerden başka kimsenin alınmaması, araç muayenelerine önem verilmesi, alkollü araç kesinlikle kullanılmaması, hız kurallarına dikkat edilmesi ve sürücülerin belgesiz ve yetersiz belge ile araç kullanmamaları gerektiği hatırlatıldı. Ayrıca taşıt kullanma sürelerine uyulması, emniyet kemerini takmadan yola çıkılmaması, araç kullanırken telefonla konuşulmaması ve kötü alışkanlıklara dikkat edilmesi ve kesinlikle sigara içilmemesi uyarısında bulunuldu.
Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Taşıma Güvenliği Toplantısında taşımalı eğitimde servis aracı kullanan sürücülere uyarılarda bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, düzenlediği bir toplantı ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bünyamin Kapucu, Taşımalı Eğitim Okul Müdürleri, Kooperatif Başkanları, Taşıma Şirketi Başkanı ve tüm taşıma şoförlerini bir araya getirdi. Alaşehir Ortaokulu Toplantı Salonunda düzenlenen Taşıma Güvenliği Toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş başkanlık ederken, toplantıya Şube Müdür İbrahim Özel de katıldı.

SÜRÜCÜLER BİLGİLENDİRİLDİ

Toplantıda öğrencilerin güvenli şekilde evlerinden okula ve okuldan evlerine taşınması için uyulması gereken kurallar slayt ve sinevizyon görüntüleri ile desteklenerek katılımcılara ve servis aracı sürücülerine anlatıldı. Araç sürücülerine öğrencilere sahip çıkması gerektiğinin de kaydedildiği toplantıda araç kullanırken  çok daha dikkatli olunması, servislere öğrencilerden başka kimsenin alınmaması, araç muayenelerine önem verilmesi, alkollü araç kesinlikle kullanılmaması, hız kurallarına dikkat edilmesi ve sürücülerin belgesiz ve yetersiz belge ile araç kullanmamaları gerektiği hatırlatıldı. Ayrıca taşıt kullanma sürelerine uyulması, emniyet kemerini takmadan yola çıkılmaması, araç kullanırken telefonla konuşulmaması ve kötü alışkanlıklara dikkat edilmesi ve kesinlikle sigara içilmemesi uyarısında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.