Seyhan, "Alaşehir 4 yıllık fakülteyi hak ediyor"

GÜNDEM 11.06.2018 - 18:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Seyhan, "Alaşehir 4 yıllık fakülteyi hak ediyor"

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Celal Bayar Bayar Üniversitesi bünyesinde Alaşehir'de 4 yıllık bir fakülte açılması durumunda bina ihtiyacının tamamını oda olarak finanse edeceklerini söyledi. Seyhan bu konuda kamu kurum ve kuruluşlarını gerekli girişimlerde bulunmaları için göreve davet etti.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Alaşehirli üyelerine Turkuaz Sosyal Tesisleri'nde iftar yemeği verdi. Yemeğe çok sayıda üyenin yanı sıra davetliler de katıldı. Başkan Seyhan ve yöneticiler davetlileri kapıda karşıladı. Dualarla yapılan iftarın ardından üye ve davetlilere hitap eden Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, konuşmasında Ramazan ayının manevi ikliminden bahsederek davetlilerin ve üyelerin Ramazan aylarını ve yaklaşan bayramlarını kutladı. "FAKÜLTE BİNASININ FİNANSMANINI ÜSTLENİRİZ" Göreve başladıkları günden bu yana tescil makamı olan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasını icra makamına dönüştürmek için önemli çalışmalar imza attıklarını belirten Mustafa Seyhan, bu bağlamda yapılan çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi. Bugüne kadar oda olarak eğitim ve öğretime destek vermeye büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Seyhan, "Alaşehir'de 4 yıllık bir fakülte açılması için bir dizi çalışma başlattık. Kurum ve kuruluşların nezdinde yürüttüğümüz çalışmaların amacına ulaşması için başta Kaymakamımızdan, Alaşehirlilerden ve bölge milletvekillerimizden destek bekliyoruz. Oda olarak biz 4 yıllık fakültenin Alaşehir'e açılması durumunda bina ihtiyacının tamamını finansmanını üstlenmeye hazırız."şeklinde konuştu. Seyhan konuşmasının son bölümünde oda bünyesinde üyelere ve Alaşehirlilere çeşitli alanlarda 21 hizmetin verildiğini belirterek davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. İftar programı esnasında üye ve davetlilere TOBB'un faaliyetlerini anlatan barko vizyon sunumu yapıldı.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Celal Bayar Bayar Üniversitesi bünyesinde Alaşehir'de 4 yıllık bir fakülte açılması durumunda bina ihtiyacının tamamını oda olarak finanse edeceklerini söyledi. Seyhan bu konuda kamu kurum ve kuruluşlarını gerekli girişimlerde bulunmaları için göreve davet etti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Alaşehirli üyelerine Turkuaz Sosyal Tesisleri'nde iftar yemeği verdi. Yemeğe çok sayıda üyenin yanı sıra davetliler de katıldı. Başkan Seyhan ve yöneticiler davetlileri kapıda karşıladı. Dualarla yapılan iftarın ardından üye ve davetlilere hitap eden Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, konuşmasında Ramazan ayının manevi ikliminden bahsederek davetlilerin ve üyelerin Ramazan aylarını ve yaklaşan bayramlarını kutladı.

"FAKÜLTE BİNASININ FİNANSMANINI ÜSTLENİRİZ"

Göreve başladıkları günden bu yana tescil makamı olan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odasını icra makamına dönüştürmek için önemli çalışmalar imza attıklarını belirten Mustafa Seyhan, bu bağlamda yapılan çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi. Bugüne kadar oda olarak eğitim ve öğretime destek vermeye büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Seyhan, "Alaşehir'de 4 yıllık bir fakülte açılması için bir dizi çalışma başlattık. Kurum ve kuruluşların nezdinde yürüttüğümüz çalışmaların amacına ulaşması için başta Kaymakamımızdan, Alaşehirlilerden ve bölge milletvekillerimizden destek bekliyoruz. Oda olarak biz 4 yıllık fakültenin Alaşehir'e açılması durumunda bina ihtiyacının tamamını finansmanını üstlenmeye hazırız."şeklinde konuştu.

Seyhan konuşmasının son bölümünde oda bünyesinde üyelere ve Alaşehirlilere çeşitli alanlarda 21 hizmetin verildiğini belirterek davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. İftar programı esnasında üye ve davetlilere TOBB'un faaliyetlerini anlatan barko vizyon sunumu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.