Seyhan: EĞİTİMİ HİÇ GÖZARDI ETMEDİK!

05.10.2021 - 08:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Seyhan: EĞİTİMİ HİÇ GÖZARDI ETMEDİK!

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırladığı eğitim yardımlarını Alaşehir ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim etti. Gelenekselleşen eğitim yardımlarını ATSO Başkanı Mustafa Seyhan bizzat kendi teslim ederek, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında eğitim camiasına başarılar diledi.
TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) ve Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale gelen eğitime destek yardımları bu yıl da gerçekleştirildi. 2021 – 2022 eğitim öğretim sezonunda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırlanan 385 Çift Ayakkabı, 260 Adet Polar Mont ve 300 adet Okul çantasından oluşan yardımlar, protokolle Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma alanı içerisindeki Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. 945 ÖĞRENCİ SEVİNDİRİLDİ Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş’i ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cezmi Yıldırak’ı bizzat ziyaret eden Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan , konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "TOBB ve Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, her zaman olduğu gibi eğitimin desteklenmesi noktasından elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyoruz. Bu kapsamda artık geleneksel hale gelen eğitim desteğimizi bu yıl da gerçekleştirdik. Eğitim yardımlarımızı Alaşehir ve Sarıgöl ilçe milli eğitim müdürlüklerimize teslim ettik." dedi. Seyhan’ın ziyaretlerinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Kaya Meclis Üyesi Özlem Öncü ve Genel Sekreter Birol Şen de hazır bulundu.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırladığı eğitim yardımlarını Alaşehir ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim etti. Gelenekselleşen eğitim yardımlarını ATSO Başkanı Mustafa Seyhan bizzat kendi teslim ederek, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında eğitim camiasına başarılar diledi.

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) ve Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale gelen eğitime destek yardımları bu yıl da gerçekleştirildi. 2021 – 2022 eğitim öğretim sezonunda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırlanan 385 Çift Ayakkabı, 260 Adet Polar Mont ve 300 adet Okul çantasından oluşan yardımlar, protokolle Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çalışma alanı içerisindeki Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

945 ÖĞRENCİ SEVİNDİRİLDİ

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş’i ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cezmi Yıldırak’ı bizzat ziyaret eden Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan , konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "TOBB ve Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak, her zaman olduğu gibi eğitimin desteklenmesi noktasından elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyoruz. Bu kapsamda artık geleneksel hale gelen eğitim desteğimizi bu yıl da gerçekleştirdik. Eğitim yardımlarımızı Alaşehir ve Sarıgöl ilçe milli eğitim müdürlüklerimize teslim ettik." dedi. Seyhan’ın ziyaretlerinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Kaya Meclis Üyesi Özlem Öncü ve Genel Sekreter Birol Şen de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.