Seyhan: KOBİ’LERİMİZE NEFES OLUYORUZ

05.05.2020 - 10:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Seyhan: KOBİ’LERİMİZE NEFES OLUYORUZ

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak amacıyla, Cumhurbaşkanlığımızca açıklanan, Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesini üyeleri için yeniden hayata geçirdi.
Cumhurbaşkanlığınca açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesinin protokolü Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde imzalandı. İmza töreninde Ticaret Borsası da yer aldı. Alaşehir ve Sarıgöllü üyeler için cazip kredi imkanı sunan protokole; Ticaret ve Sanayi Odası adına Başkan Mustafa Seyhan, Ticaret Borsası adına Başkan Hüseyin Soygür, Denizbank adına da İlçe Şube Müdürü  Hasan Özdemir imza attı. İmza töreninde odaların sekretaryaları da hazır bulundu. “ÜYELERİMİZİN NAKİTİDE İHTİYACINA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ” Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, “Sayın Üyemiz sizlerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçtiğimiz dönemlerde başarı ile gerçekleştirilen TOBB Nefes Kredisi TOBB ve 365 Oda ve Borsanın kaynak aktarımı ile Denizbank ve KGF ile imzalanan protokol kapsamında yeniden başlamıştır.”dedi. Başkan Seyhan açıklamasının devamında da “KOVİT-19 salgını nedeniyle üyelerimizin içinde bulunduğu finansal sorunların giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin(TOBB) Denizbank ve KGF ile imzaladığı düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole oda olarak bizde katkı sağladık.Oda üyelerimiz üst limit 100.000 TL olmak üzere, 12 ay vadeli, brüt faiz oranı aylık yüzde 0,625 yıllık yüzde 7,50 faiz oranlı kredi kullanabilecekler. Üyelerimizin giderek zorlaşan ekonomik koşullar içerisinde, üyelerimize düşük faizli bu kredinin hayırlı olmasını diliyoruz.”şeklinde konuştu.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerinin sınırlanmasına katkı sunmak amacıyla, Cumhurbaşkanlığımızca açıklanan, Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesini üyeleri için yeniden hayata geçirdi.

Cumhurbaşkanlığınca açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında, KOBİ’lere düşük faizli kredi sağlamak için hayata geçirilen ‘TOBB Nefes Kredisi’ projesinin protokolü Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde imzalandı. İmza töreninde Ticaret Borsası da yer aldı. Alaşehir ve Sarıgöllü üyeler için cazip kredi imkanı sunan protokole; Ticaret ve Sanayi Odası adına Başkan Mustafa Seyhan, Ticaret Borsası adına Başkan Hüseyin Soygür, Denizbank adına da İlçe Şube Müdürü  Hasan Özdemir imza attı. İmza töreninde odaların sekretaryaları da hazır bulundu.

“ÜYELERİMİZİN NAKİTİDE İHTİYACINA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, “Sayın Üyemiz sizlerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçtiğimiz dönemlerde başarı ile gerçekleştirilen TOBB Nefes Kredisi TOBB ve 365 Oda ve Borsanın kaynak aktarımı ile Denizbank ve KGF ile imzalanan protokol kapsamında yeniden başlamıştır.”dedi.

Başkan Seyhan açıklamasının devamında da “KOVİT-19 salgını nedeniyle üyelerimizin içinde bulunduğu finansal sorunların giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin(TOBB) Denizbank ve KGF ile imzaladığı düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole oda olarak bizde katkı sağladık.Oda üyelerimiz üst limit 100.000 TL olmak üzere, 12 ay vadeli, brüt faiz oranı aylık yüzde 0,625 yıllık yüzde 7,50 faiz oranlı kredi kullanabilecekler. Üyelerimizin giderek zorlaşan ekonomik koşullar içerisinde, üyelerimize düşük faizli bu kredinin hayırlı olmasını diliyoruz.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.