SEYHAN: TARIM ALANLARINI KORUMALIYIZ

GÜNDEM 20.01.2020 - 09:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

SEYHAN: TARIM ALANLARINI KORUMALIYIZ

Manisa’da tarımsal öğretimin başlangıcının 174. yılı kutlandı. Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi tarafından Manisa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda "Tarımsal Eğitim ve Politikalarına Farklı Bakışlar" konulu söyleşi gerçekleşti.
TOMBB Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi’nin gerçekleştirdiği Tarımsal Eğitimin 174.Yılı Etkinlikleri kapsamında Manisa da düzenlenen “Tarımsal Eğitim ve Politikalarına Farklı Bakışlar” konulu söyleşiye; Alaşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, Konuşmacı olarak katıldı. “İNSANLIK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” “Tarımsal Eğitim ve Politikalarına Farklı Bakışlar” konulu söyleşi de konuşan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan,“10 Ocak 1846 yılında, İstanbul Yeşilköy'de bulunan Ayamama çiftliğinde başlamış olan Tarımsal Eğitimin bu yıl 174.'sünü kutlamaktayız. Ülkemizde modern tarımsal eğitim 1930 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Ankara’da Yüksek Ziraat Okulu olarak Cumhuriyet tarihindeki yerini bulmuştur. Bu ve sonraki okullardan mezun olan ziraat mühendisleri ülkemiz tarımına devrim niteliğinde katkılar sunmuşlardır. Bu gün bizim günümüz, Ziraat mühendislerinin günü. İnsanlar var olduğu sürece beslenme ihtiyaçları devam edecek. Bizler, halkın ucuz ve sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlarken, küçük üreticilerin ayakta kalma mücadelesine destek verme, doğayı ve tarım alanlarını koruma mücadelemize devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.
Manisa’da tarımsal öğretimin başlangıcının 174. yılı kutlandı. Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi tarafından Manisa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda "Tarımsal Eğitim ve Politikalarına Farklı Bakışlar" konulu söyleşi gerçekleşti.

TOMBB Ziraat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi’nin gerçekleştirdiği Tarımsal Eğitimin 174.Yılı Etkinlikleri kapsamında Manisa da düzenlenen “Tarımsal Eğitim ve Politikalarına Farklı Bakışlar” konulu söyleşiye; Alaşehir Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan, Konuşmacı olarak katıldı.

“İNSANLIK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Tarımsal Eğitim ve Politikalarına Farklı Bakışlar” konulu söyleşi de konuşan Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan,“10 Ocak 1846 yılında, İstanbul Yeşilköy'de bulunan Ayamama çiftliğinde başlamış olan Tarımsal Eğitimin bu yıl 174.'sünü kutlamaktayız. Ülkemizde modern tarımsal eğitim 1930 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Ankara’da Yüksek Ziraat Okulu olarak Cumhuriyet tarihindeki yerini bulmuştur. Bu ve sonraki okullardan mezun olan ziraat mühendisleri ülkemiz tarımına devrim niteliğinde katkılar sunmuşlardır. Bu gün bizim günümüz, Ziraat mühendislerinin günü. İnsanlar var olduğu sürece beslenme ihtiyaçları devam edecek. Bizler, halkın ucuz ve sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlarken, küçük üreticilerin ayakta kalma mücadelesine destek verme, doğayı ve tarım alanlarını koruma mücadelemize devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.