Sokak kedilerine sahip çıktılar

YAŞAM 21.01.2016 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Sokak kedilerine sahip çıktılar

Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Kurumları öğrencileri, sokak kedileri için yuva oluşturdular. Öğrencilerin kendi olanaklarıyla yaptığı 20 adet kedi yuvası ilçenin değişik noktalarına yerleştirildi. Bu örnek proje Alaşehirlilerden takdir topladı.
Sokak kedilerinin soğuk kış günlerinde soğuktan donmalarını önlemek amacıyla, Alaşehir Cumhuriyet  İlköğretim Kurumları öğrencileri "Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında hafta sonu  açılan kurslarda  Kurs öğreticisi Nurdan Can gözetiminde sokak kedileri için yuva yaptılar.   MÜDÜR BİBER; HERKESE ÖRNEK OLDULAR   Okul Müdürü Erkan Biber konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin üstlendiği sosyal sorumluluk projesi herkese örnek olmalıdır. Çevremizde bir çok sokak hayvanına çok basit  önlemlerle yardım edilebileceğini  öğrencilerimiz bu proje ile göstermiştir. Ayrıca  öğrencilerimize hayvan sevgisi, sorumluluk bilinci kazandırmak ve çevresinde yaşayan canlılara karşı farkındalığı  artırmak için yapılan bu çalışma için kurs öğretmeni Nurdan Can'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.”dedi.   Öğrenciler tarafından hayata geçirilen projeyle 20 kedi yuvası, İstasyon mahallesi ve ilçenin farklı yerlerine öğrenciler tarafından yerleştirdi.
Alaşehir Cumhuriyet İlköğretim Kurumları öğrencileri, sokak kedileri için yuva oluşturdular. Öğrencilerin kendi olanaklarıyla yaptığı 20 adet kedi yuvası ilçenin değişik noktalarına yerleştirildi. Bu örnek proje Alaşehirlilerden takdir topladı.

Sokak kedilerinin soğuk kış günlerinde soğuktan donmalarını önlemek amacıyla, Alaşehir Cumhuriyet  İlköğretim Kurumları öğrencileri "Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında hafta sonu  açılan kurslarda  Kurs öğreticisi Nurdan Can gözetiminde sokak kedileri için yuva yaptılar.

 

MÜDÜR BİBER; HERKESE ÖRNEK OLDULAR

 

Okul Müdürü Erkan Biber konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin üstlendiği sosyal sorumluluk projesi herkese örnek olmalıdır. Çevremizde bir çok sokak hayvanına çok basit  önlemlerle yardım edilebileceğini  öğrencilerimiz bu proje ile göstermiştir. Ayrıca  öğrencilerimize hayvan sevgisi, sorumluluk bilinci kazandırmak ve çevresinde yaşayan canlılara karşı farkındalığı  artırmak için yapılan bu çalışma için kurs öğretmeni Nurdan Can'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.”dedi.  

Öğrenciler tarafından hayata geçirilen projeyle 20 kedi yuvası, İstasyon mahallesi ve ilçenin farklı yerlerine öğrenciler tarafından yerleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.