SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRAYAN YAŞLI KADIN CANINI ZOR KURTARDI

18.01.2021 - 09:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRAYAN YAŞLI KADIN CANINI ZOR KURTARDI

Alaşehir'de, komşusuna ziyarete giden yaşlı kadın, sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Sağ bacağından yaralanan yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı. Mahalle halkı başı boş sokak köpekleri için yetkililerden yardım talep etti.
Alaşehir'e bağlı Piyadeler Mahallesi'nde, komşusuna ziyarete giden 73 yaşındaki Münevver K. isimli yaşlı kadını sokak köpeği ısırdı. Sağ bacağından yaralanan yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı. Olay, Piyadeler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre komşusunu ziyarete giden Münevver K., bir anda sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Sağ bacağından aldığı yara ile yere düşen yaşlı kadın, kendini köpekten kurtarmak istese de başaramadı. KOMŞULAR YARDIMA YETİŞTİ Yaşlı kadının sesini duyan komşuları yardımına koşarak köpeği uzaklaştırdı. Yaşlı kadına ilk müdahale mahallede bulunan eczanede yapılırken, yaşlı kadın daha sonra Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. BAŞI BOŞ KÖPEKLER KORKUTUYOR Mahalle sakinleri, köylerinde bulunan ve zaman zaman saldırgan davranışlar da sergileyen başıboş sokak köpeklerinden artık dert yanıyor. Sebebi bilinmeyen bir nedenle yaşlı bir kadına saldıran köpekler yarın birgün çocuklarımıza da saldırabilir endişesi içerisinde olduklarını belirten mahalleli yetkililerden yardım istiyor.      
Alaşehir'de, komşusuna ziyarete giden yaşlı kadın, sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Sağ bacağından yaralanan yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı. Mahalle halkı başı boş sokak köpekleri için yetkililerden yardım talep etti.

Alaşehir'e bağlı Piyadeler Mahallesi'nde, komşusuna ziyarete giden 73 yaşındaki Münevver K. isimli yaşlı kadını sokak köpeği ısırdı. Sağ bacağından yaralanan yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı. Olay, Piyadeler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre komşusunu ziyarete giden Münevver K., bir anda sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Sağ bacağından aldığı yara ile yere düşen yaşlı kadın, kendini köpekten kurtarmak istese de başaramadı.

KOMŞULAR YARDIMA YETİŞTİ

Yaşlı kadının sesini duyan komşuları yardımına koşarak köpeği uzaklaştırdı. Yaşlı kadına ilk müdahale mahallede bulunan eczanede yapılırken, yaşlı kadın daha sonra Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

BAŞI BOŞ KÖPEKLER KORKUTUYOR

Mahalle sakinleri, köylerinde bulunan ve zaman zaman saldırgan davranışlar da sergileyen başıboş sokak köpeklerinden artık dert yanıyor. Sebebi bilinmeyen bir nedenle yaşlı bir kadına saldıran köpekler yarın birgün çocuklarımıza da saldırabilir endişesi içerisinde olduklarını belirten mahalleli yetkililerden yardım istiyor.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.