SOSYAL YARDIM NAKDİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

01.04.2020 - 11:58, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

SOSYAL YARDIM NAKDİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından 2 milyon aileye sosyal yardım kapsamında 1000 lira değerinde nakit yardımın yapılacağının duyurulmasının ardından, Alaşehir’de de ödemelerin başladığı belirtildi. AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, Nakdi yardımlardan Alaşehirli 4 bin 700 ailenin faydalanacağını duyurdu.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen sosyal yardım ödemeleri, Alaşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 4 bin 700 aileye ödemlerin 1 Nisan’dan itibariyle başladığı duyuruldu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, sosyal yardım nakdi ödemlerin 7 Nisan Salı Gününe kadar tamamlanacağını söyledi. DEMİREL: ALAŞEHİR’DE 4 BİN 700 AİLE FAYDALANACAK Düzenli ve süreli yardımlar olmak üzere 43 programları olduğunu dile getiren AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla;  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile beraber bir sosyal destek paketimiz açıklandı. Bunun birinci fazında biz, Türkiye genelinde, 2 milyon 111 bin haneye 1000'er lira destek sağlanacak. Alaşehir’de 4 bin 100 aile bu nakdi yardımdan faydalanacak. İlk ödemeleri de 1 Nisan'da yapılmaya başlandı ve 7 Nisan Salı günü bu ödemeler tamamlanacak. Koronavirüs etkilerini de düşündüğümüz için kesinlikle fiziki bir başvuru alınmadı. Bunları, bütün hanelerimizin T.C. numalarına, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile PTT kanalıyla göndereceğiz. 4 bin 700 hane olduğu için ortalama haneyi yaklaşık 4 kişiden hesaplarsak, 18 bin 800 vatandaşımıza da bu desteği ulaştırmış olacağız inşallah."şeklinde konuştu.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından 2 milyon aileye sosyal yardım kapsamında 1000 lira değerinde nakit yardımın yapılacağının duyurulmasının ardından, Alaşehir’de de ödemelerin başladığı belirtildi. AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, Nakdi yardımlardan Alaşehirli 4 bin 700 ailenin faydalanacağını duyurdu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen sosyal yardım ödemeleri, Alaşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla 4 bin 700 aileye ödemlerin 1 Nisan’dan itibariyle başladığı duyuruldu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, sosyal yardım nakdi ödemlerin 7 Nisan Salı Gününe kadar tamamlanacağını söyledi.

DEMİREL: ALAŞEHİR’DE 4 BİN 700 AİLE FAYDALANACAK

Düzenli ve süreli yardımlar olmak üzere 43 programları olduğunu dile getiren AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla;  Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile beraber bir sosyal destek paketimiz açıklandı. Bunun birinci fazında biz, Türkiye genelinde, 2 milyon 111 bin haneye 1000'er lira destek sağlanacak. Alaşehir’de 4 bin 100 aile bu nakdi yardımdan faydalanacak. İlk ödemeleri de 1 Nisan'da yapılmaya başlandı ve 7 Nisan Salı günü bu ödemeler tamamlanacak. Koronavirüs etkilerini de düşündüğümüz için kesinlikle fiziki bir başvuru alınmadı. Bunları, bütün hanelerimizin T.C. numalarına, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile PTT kanalıyla göndereceğiz. 4 bin 700 hane olduğu için ortalama haneyi yaklaşık 4 kişiden hesaplarsak, 18 bin 800 vatandaşımıza da bu desteği ulaştırmış olacağız inşallah."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.