Sultanlardan SÖKE söke galibiyet

SPOR 18.11.2015 - 10:03, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Sultanlardan SÖKE söke galibiyet

Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı yenilmezliğini sürdürüyor. AS AS'lı kızlar hafta sonu Söke Ege Kolejini 3 – 0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü.
Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, Söke Ege Kolejini 3 – 0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü. Alaşehir Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada rakibine üstünlük kuran AS AS'lı kızlar, rakiplerine set vermeden 3-0 galip geldi. Ev sahibi ekip ilk seti 25 -12, ikinci set 25 -16 ve üçüncü seti de 25 – 23 kazandı.   KARAÇOBAN; EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ   Maçı  izleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Kızlarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Salon sporlarını önemsiyorum, kendim de yıllarca salon sporları yaptım. Halkımızı da salon sporları konusundaki duyarlılığından dolayı kutluyorum. Belediye Meclis Üyelerim Hasan Alıcı ve Murat Biber'in de katılımı ile izlediğimiz maçtan son derecede keyif aldığımı belirteyim.  3. Ligde yer alan bayan Voleybol takımımızdan gelen başarılar neticesinde mutluluğumuz bir kez daha arttı. Bugün Kapalı Spor Salonunda bizlerle birlikte maç izleyen sporsever halkımızın katılımları doğru yolda olduğumuzu göstermiştir. Filenin Sultanları bugünkü Söke Ege Koleji maçını 3 – 0 alarak ligdeki hedefimize emin adımlarla ilerlediğimizi göstermiştir. Bundan dolayı başta takım hocamız Kürşat Çetin olmak üzere tüm sporcularımıza kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.
Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı yenilmezliğini sürdürüyor. AS AS'lı kızlar hafta sonu Söke Ege Kolejini 3 – 0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü.

Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, Söke Ege Kolejini 3 – 0 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü. Alaşehir Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada rakibine üstünlük kuran AS AS'lı kızlar, rakiplerine set vermeden 3-0 galip geldi. Ev sahibi ekip ilk seti 25 -12, ikinci set 25 -16 ve üçüncü seti de 25 – 23 kazandı.

 

KARAÇOBAN; EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

 

Maçı  izleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban “Kızlarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Salon sporlarını önemsiyorum, kendim de yıllarca salon sporları yaptım. Halkımızı da salon sporları konusundaki duyarlılığından dolayı kutluyorum. Belediye Meclis Üyelerim Hasan Alıcı ve Murat Biber'in de katılımı ile izlediğimiz maçtan son derecede keyif aldığımı belirteyim.  3. Ligde yer alan bayan Voleybol takımımızdan gelen başarılar neticesinde mutluluğumuz bir kez daha arttı. Bugün Kapalı Spor Salonunda bizlerle birlikte maç izleyen sporsever halkımızın katılımları doğru yolda olduğumuzu göstermiştir. Filenin Sultanları bugünkü Söke Ege Koleji maçını 3 – 0 alarak ligdeki hedefimize emin adımlarla ilerlediğimizi göstermiştir. Bundan dolayı başta takım hocamız Kürşat Çetin olmak üzere tüm sporcularımıza kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.