TARİFİ OLMAYAN ACI: KEMALİYE'DE YAS VAR...

GÜNDEM 23.07.2019 - 10:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TARİFİ OLMAYAN ACI: KEMALİYE'DE YAS VAR...

KEMALİYE MAHALLESİ'NDE SULAMA GÖLETİNE DÜŞEN 13 YAŞLARINDAKİ İKİZ KARDEŞLER EREN VE EFE EROL KARDEŞLER BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ.
KEMALİYE MAHALLESİ'NDE SULAMA GÖLETİNE DÜŞEN 13 YAŞLARINDAKİ İKİZ KARDEŞLER EREN VE EFE EROL KARDEŞLER BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ. Kemaliye Gölet'ine düşen Efe Birol (13) ile kendisini kurtarmak için suya atlayan ikizi Eren Birol (13), bir süre sonra gözden kayboldu. Yüzme bilmedikleri öğrenilen ikizler için gölette arama kurtarma çalışması sonrasında ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Erol ailesi sinir krizi geçirirken mahalle yasa boğuldu. Olay, Pazar günü saat 13.00 sıralarında Kemaliye Mahallesi'nde meydana geldi. Şehit Astsubay Osman Ersoy Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Efe ile ikizi Eren Birol, arkadaşları Mehmet Aktaş'ı (14) da yanlarına alarak evlerine 1 kilometre mesafedeki Kemaliye Gölet'ine gitti. Üç çocuk etrafı tel örgülerle çevrili gölet alanına tel örgülerin kenarından girdi. Gölet kenarındaki çamurluk alanda kayarak eğlenen 3 arkadaştan, iddiaya göre Efe Birol, dengesini kaybedip yaklaşık 6 metre derinliğindeki gölete düştü. Eren Birol da ikizini kurtarmak için panikle suya atladı. İki kardeş bir süre sonra suya batıp, çıkarak gözden kayboldu. Bunun üzerine yanlarındaki arkadaşı Mehmet Aktaş, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Karadan ve botla gölette arama çalışması başlatılırken destek istenen İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi'nden gelen balık adamların hummalı aramaları sonunda ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Jandarma ve 112 Acil ekiplerinin önderliğinde dalgıçların başlattığı arama sonucunda talihsiz ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Boğulan ikizlerin anne ve babaları kriz geçirirken, mahalle halkı da yasa boğuldu. ADALET YERINI BULSUN, ÇOCUKLAR ÖLMESİN... OLAYIN ARDINDAN SOSYAL MEDYADAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR YAPILDI. 5 EYLÜL GAZETESİ OLARAK, SADECE BİR PAYLAŞIMI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ. YETKİLİLERİN DİKKATİNİ ÇEKMEK VE BAŞKA ACI OLAYLAR YAŞANMASIN, OCAKLARA ATEŞ DÜŞMESİN DİYE… Zenginin çocuğu Bodrum’da, Antalya’da orda burada serinlemek için suya girer.. Garibanın çocuğu serinlemek için girdikleri yerden, Cansız bedeni çıkar.. Paralı görev yapan muhtarlar sizde kahvede oturmayın, gidin kaymakam beye gidin belediye başkanına verin dilekçelerinizi her köyün müsait bir yerine derinliği az olacak şekilde havuz yaptırın ve köy bekçisi sorumluluğunda, haftanın iki günü açık olacak şekilde çocuklara havuz hizmeti verin, verin ki; ADALET YERINI BULSUN... ÇOCUKLAR ÖLMESİN.
KEMALİYE MAHALLESİ'NDE SULAMA GÖLETİNE DÜŞEN 13 YAŞLARINDAKİ İKİZ KARDEŞLER EREN VE EFE EROL KARDEŞLER BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ.

KEMALİYE MAHALLESİ'NDE SULAMA GÖLETİNE DÜŞEN 13 YAŞLARINDAKİ İKİZ KARDEŞLER EREN VE EFE EROL KARDEŞLER BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ.

Kemaliye Gölet'ine düşen Efe Birol (13) ile kendisini kurtarmak için suya atlayan ikizi Eren Birol (13), bir süre sonra gözden kayboldu. Yüzme bilmedikleri öğrenilen ikizler için gölette arama kurtarma çalışması sonrasında ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Erol ailesi sinir krizi geçirirken mahalle yasa boğuldu.

Olay, Pazar günü saat 13.00 sıralarında Kemaliye Mahallesi'nde meydana geldi. Şehit Astsubay Osman Ersoy Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Efe ile ikizi Eren Birol, arkadaşları Mehmet Aktaş'ı (14) da yanlarına alarak evlerine 1 kilometre mesafedeki Kemaliye Gölet'ine gitti. Üç çocuk etrafı tel örgülerle çevrili gölet alanına tel örgülerin kenarından girdi. Gölet kenarındaki çamurluk alanda kayarak eğlenen 3 arkadaştan, iddiaya göre Efe Birol, dengesini kaybedip yaklaşık 6 metre derinliğindeki gölete düştü. Eren Birol da ikizini kurtarmak için panikle suya atladı. İki kardeş bir süre sonra suya batıp, çıkarak gözden kayboldu. Bunun üzerine yanlarındaki arkadaşı Mehmet Aktaş, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Karadan ve botla gölette arama çalışması başlatılırken destek istenen İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi'nden gelen balık adamların hummalı aramaları sonunda ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Jandarma ve 112 Acil ekiplerinin önderliğinde dalgıçların başlattığı arama sonucunda talihsiz ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. Boğulan ikizlerin anne ve babaları kriz geçirirken, mahalle halkı da yasa boğuldu.

ADALET YERINI BULSUN, ÇOCUKLAR ÖLMESİN...

OLAYIN ARDINDAN SOSYAL MEDYADAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR YAPILDI. 5 EYLÜL GAZETESİ OLARAK, SADECE BİR PAYLAŞIMI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ. YETKİLİLERİN DİKKATİNİ ÇEKMEK VE BAŞKA ACI OLAYLAR YAŞANMASIN, OCAKLARA ATEŞ DÜŞMESİN DİYE…

Zenginin çocuğu Bodrum’da, Antalya’da orda burada serinlemek için suya girer.. Garibanın çocuğu serinlemek için girdikleri yerden, Cansız bedeni çıkar.. Paralı görev yapan muhtarlar sizde kahvede oturmayın, gidin kaymakam beye gidin belediye başkanına verin dilekçelerinizi her köyün müsait bir yerine derinliği az olacak şekilde havuz yaptırın ve köy bekçisi sorumluluğunda, haftanın iki günü açık olacak şekilde çocuklara havuz hizmeti verin, verin ki; ADALET YERINI BULSUN... ÇOCUKLAR ÖLMESİN.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.