TARİŞ ÜZÜM BİRLİĞİNDEN DUBAİ ÇIKARTMASI

08.03.2019 - 10:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TARİŞ ÜZÜM BİRLİĞİNDEN DUBAİ ÇIKARTMASI

Tariş Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza TÜRKER; bu yıl 17-21 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenen ve 3.kez katıldıkları Dubai Gulfood fuarında Tariş Üzüm Birliği ürünlerine gösterilen ilginin gelecek adına memnuniyet verici olduğunu belirtti.
Birlik Başkanı li Rıza Türker, Fuar gezisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada başta Tayland, Fas, Hindistan, Malezya, Lübnan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır olmak üzere yaklaşık 55    ülkeden 150’ yi aşkın profesyonel ziyaretçinin stantlarını ziyaret ederek ürünleri hakkında bilgi edindiklerini ve bağlantılar yaptıklarını söyledi.   "ÜRÜNLERİMİZE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ"   Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker: “Son 2 yıldır aralıksız katılım sağladığımız Gulfood fuarında bu yıl standımızı gezen  ziyaretçiler ana ürünümüz sultaniye çekirdeksiz kuru üzümün yanı sıra, geçen yıllardan farklı olarak Birliğimizce  üretilmekte olan  sirke, pekmez ve sos grubu ürünlere de yoğun ilgi gösterdiklerine şahit olduk” dedi.     Türker son olarak; “kuru üzümde Dünya markası olan Tariş‘in diğer ürün gruplarında da uluslararası pazarda  hak ettiği yere gelmesi için çalışmalara  aralıksız devam ettiklerini belirterek sözlerini tamamladı. 
Tariş Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza TÜRKER; bu yıl 17-21 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenen ve 3.kez katıldıkları Dubai Gulfood fuarında Tariş Üzüm Birliği ürünlerine gösterilen ilginin gelecek adına memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Birlik Başkanı li Rıza Türker, Fuar gezisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada başta Tayland, Fas, Hindistan, Malezya, Lübnan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır olmak üzere yaklaşık 55    ülkeden 150’ yi aşkın profesyonel ziyaretçinin stantlarını ziyaret ederek ürünleri hakkında bilgi edindiklerini ve bağlantılar yaptıklarını söyledi.

 

"ÜRÜNLERİMİZE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ"

 

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker: “Son 2 yıldır aralıksız katılım sağladığımız Gulfood fuarında bu yıl standımızı gezen  ziyaretçiler ana ürünümüz sultaniye çekirdeksiz kuru üzümün yanı sıra, geçen yıllardan farklı olarak Birliğimizce  üretilmekte olan  sirke, pekmez ve sos grubu ürünlere de yoğun ilgi gösterdiklerine şahit olduk” dedi.  

 

Türker son olarak; “kuru üzümde Dünya markası olan Tariş‘in diğer ürün gruplarında da uluslararası pazarda  hak ettiği yere gelmesi için çalışmalara  aralıksız devam ettiklerini belirterek sözlerini tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.