Temizlik işçileri parkta buldukları cüzdanı sahibine teslim etti

01.12.2020 - 10:36, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Temizlik işçileri parkta buldukları cüzdanı sahibine teslim etti

ALAŞEHİR’DE TEMİZLİK İŞÇİLERİ, PARKTA YERDE BULDUKLARI İÇİNDE BİR MİKTAR PARA VE KİMLİK KARTLARININ BULUNDUĞU CÜZDANI, SAHİBİNE ULAŞTIRDI. CÜZDANIN KASIM EVREN GÜL’E AİT OLDUĞU BELİRLENDİ.
Alaşehir Belediyesi temizlik işçileri Ramazan Tarım (43), Murat Uzun (45) ve Seyfi Karataş (42), Cumhuriyet Parkı mevkisinde rutin temizlik işlerini yaparlarken, yerde cüzdan buldu. İşçiler, içinde bir miktar para ve kimlik kartları bulunan cüzdanı muhafaza altına aldı. Temizlik işçileri, sosyal medya üzerinden cüzdan sahibi Kasım Evren Gül'e ulaşarak teslim etti. PERSONELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ Durumdan haberdar olan Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, temizlik işçilerini ve cüzdan sahibini makamında misafir etti. Başkan Öküzcüoğlu, "Cüzdanı sahibine iletmişler. Ben kendilerine hassas davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerini başarı belgesi ve mütevazi bir ödülle ödüllendirdik. Ben tüm personelimden isteğimi buradan tekrar ediyorum. Alaşehir ve Alaşehir halkının huzurlu yaşaması için elimizden geleni yapacağız. ve bunları madden ve manen destekleyeceğiz. Onlar kişisel eşyalarını caddede unutabilirler görevimiz onları sahipleriyle buluşturmak olacaktır" dedi. GÜL: ALLAH RAZI OLSUN HEPSİNDEN Temizlik işçisi Murat Uzun, "Rutin temizlik yaparken, bir cüzdan bulduk. Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu her zaman harama el uzatmamamızı dilerdi. Biz de cüzdanı sahibini bularak verdik."dedi. Cüzdan sahibi Kasım Evren Gül ise, "Ben her akşam buraya gelerek sokak hayvanlarına yiyecek bırakırım. Cüzdanımı düşürmüşüm farkında değilim. Bana ulaştılar. İçinde belli bir miktar param vardı. Kredi taksitimi ödeyecektim. Onların sayesinde cüzdanım elime geçti. Allah razı olsun."dedi.
ALAŞEHİR’DE TEMİZLİK İŞÇİLERİ, PARKTA YERDE BULDUKLARI İÇİNDE BİR MİKTAR PARA VE KİMLİK KARTLARININ BULUNDUĞU CÜZDANI, SAHİBİNE ULAŞTIRDI. CÜZDANIN KASIM EVREN GÜL’E AİT OLDUĞU BELİRLENDİ.

Alaşehir Belediyesi temizlik işçileri Ramazan Tarım (43), Murat Uzun (45) ve Seyfi Karataş (42), Cumhuriyet Parkı mevkisinde rutin temizlik işlerini yaparlarken, yerde cüzdan buldu. İşçiler, içinde bir miktar para ve kimlik kartları bulunan cüzdanı muhafaza altına aldı. Temizlik işçileri, sosyal medya üzerinden cüzdan sahibi Kasım Evren Gül'e ulaşarak teslim etti.

PERSONELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Durumdan haberdar olan Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, temizlik işçilerini ve cüzdan sahibini makamında misafir etti. Başkan Öküzcüoğlu, "Cüzdanı sahibine iletmişler. Ben kendilerine hassas davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerini başarı belgesi ve mütevazi bir ödülle ödüllendirdik. Ben tüm personelimden isteğimi buradan tekrar ediyorum. Alaşehir ve Alaşehir halkının huzurlu yaşaması için elimizden geleni yapacağız. ve bunları madden ve manen destekleyeceğiz. Onlar kişisel eşyalarını caddede unutabilirler görevimiz onları sahipleriyle buluşturmak olacaktır" dedi.

GÜL: ALLAH RAZI OLSUN HEPSİNDEN

Temizlik işçisi Murat Uzun, "Rutin temizlik yaparken, bir cüzdan bulduk. Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu her zaman harama el uzatmamamızı dilerdi. Biz de cüzdanı sahibini bularak verdik."dedi. Cüzdan sahibi Kasım Evren Gül ise, "Ben her akşam buraya gelerek sokak hayvanlarına yiyecek bırakırım. Cüzdanımı düşürmüşüm farkında değilim. Bana ulaştılar. İçinde belli bir miktar param vardı. Kredi taksitimi ödeyecektim. Onların sayesinde cüzdanım elime geçti. Allah razı olsun."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.