TEŞEKKÜR EDİYORUZ…!

GÜNDEM 26.07.2019 - 10:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ…!

24 Temmuz Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının 111. Yıldönümü, Gazeteciler ve Basın Bayramı’ydı. Kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri, Alaşehir’de 19 yıldır ilk ve tek olarak yayın hayatına devam eden gazetemiz/gazeteniz 5 Eylül Gazetesi çalışanlarını unutmadı.
24 Temmuz Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının 111. Yıldönümü, Gazeteciler ve Basın Bayramı’ydı. Kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri, Alaşehir’de 19 yıldır ilk ve tek olarak yayın hayatına devam eden gazetemiz/gazeteniz 5 Eylül Gazetesi çalışanlarını unutmadı. Bu özel günde bizleri unutmayarak hatırlayan herkese, meslektaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Türk basınında sansürün kaldırılışının 111. Yıldönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle; AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı Yönetimleri, 5 Eylül Gazetesi merkezine gelerek, basın çalışanlarının bu özel günlerini kutladı. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Uçak ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk de sosyal medya hesaplarından bir kutlama mesajı yayınlayarak, basın çalışanlarını unutmadı. ERTTÜRK: YAPTIĞINIZ İŞ TAKDİRE ŞAYANDIR İlk olarak, Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertük ve yönetimi ile  Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Taşpınar’dan oluşan heyet gazete merkezimize gelerek, basın bayramımızı kutladı. Çam sakızı çoban armağanlarını takdim eden AK Partili heyet, Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya İsbat ile bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Ertürk, “Kişi hak ve hürriyetlerine, toplumsal değerlere saygılı, doğru, tarafsız, objektif, Basın Ahlak Esasları doğrultusunda kamu yararını gözeterek görev yapan basın mensupları, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir. Böylesine önemli toplumsal görevleri üstlenen basın mensuplarının bu ilkeler doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır. Bu vesile ile 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”dedi. GÜZEL: EN ZOR MESLEKLERDEN BİRİNİ İCRA EDİYORSUNUZ Daha sonra da Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel ve Yönetiminden heyet ziyaretimize gelerek bizleri onure etti. Güzel Başkanda yaptığı açıklamada, “Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın; doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılarda bulunmaktadır. Türk basınında sansürün kaldırılışının 111. Yıldönümünde başta Alaşehir’de görev yapan basın mensupları olmak üzere tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Uçak ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk de sosyal medya hesaplarından bir kutlama mesajı yayınlayarak, basın çalışanlarını unutmadı. Başkan Ali Uçak ve Ocak Başkanı Uğur Güzel’den çiçek jesti de geldi. SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ, ALAŞEHİR’İN GÖREN GÖZÜ, İŞTEN KULAĞI VE KONUŞAN DİLİ OLMA GAYRETİYLE 19 YILDIR GÜNLÜK YAYIN HAYATINI SÜRDÜREN 5 EYLÜL GAZETESİ AİLESİ OLARAK, BZİLERİ UNUTMAYAN TÜM ALAŞEHİRLİLERE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
24 Temmuz Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının 111. Yıldönümü, Gazeteciler ve Basın Bayramı’ydı. Kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri, Alaşehir’de 19 yıldır ilk ve tek olarak yayın hayatına devam eden gazetemiz/gazeteniz 5 Eylül Gazetesi çalışanlarını unutmadı.

24 Temmuz Türk Basınında Sansürün Kaldırılışının 111. Yıldönümü, Gazeteciler ve Basın Bayramı’ydı. Kamu kurum ve kuruluşları ile siyasi partilerin temsilcileri, Alaşehir’de 19 yıldır ilk ve tek olarak yayın hayatına devam eden gazetemiz/gazeteniz 5 Eylül Gazetesi çalışanlarını unutmadı. Bu özel günde bizleri unutmayarak hatırlayan herkese, meslektaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.

Türk basınında sansürün kaldırılışının 111. Yıldönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle; AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı Yönetimleri, 5 Eylül Gazetesi merkezine gelerek, basın çalışanlarının bu özel günlerini kutladı. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Uçak ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk de sosyal medya hesaplarından bir kutlama mesajı yayınlayarak, basın çalışanlarını unutmadı.

ERTTÜRK: YAPTIĞINIZ İŞ TAKDİRE ŞAYANDIR

İlk olarak, Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertük ve yönetimi ile  Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Taşpınar’dan oluşan heyet gazete merkezimize gelerek, basın bayramımızı kutladı. Çam sakızı çoban armağanlarını takdim eden AK Partili heyet, Genel Yayın Yönetmeni Zekeriya İsbat ile bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Ertürk, “Kişi hak ve hürriyetlerine, toplumsal değerlere saygılı, doğru, tarafsız, objektif, Basın Ahlak Esasları doğrultusunda kamu yararını gözeterek görev yapan basın mensupları, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir. Böylesine önemli toplumsal görevleri üstlenen basın mensuplarının bu ilkeler doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır. Bu vesile ile 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”dedi.

GÜZEL: EN ZOR MESLEKLERDEN BİRİNİ İCRA EDİYORSUNUZ

Daha sonra da Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel ve Yönetiminden heyet ziyaretimize gelerek bizleri onure etti. Güzel Başkanda yaptığı açıklamada, “Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın; doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılarda bulunmaktadır. Türk basınında sansürün kaldırılışının 111. Yıldönümünde başta Alaşehir’de görev yapan basın mensupları olmak üzere tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Uçak ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk de sosyal medya hesaplarından bir kutlama mesajı yayınlayarak, basın çalışanlarını unutmadı. Başkan Ali Uçak ve Ocak Başkanı Uğur Güzel’den çiçek jesti de geldi.

SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESİ, ALAŞEHİR’İN GÖREN GÖZÜ, İŞTEN KULAĞI VE KONUŞAN DİLİ OLMA GAYRETİYLE 19 YILDIR GÜNLÜK YAYIN HAYATINI SÜRDÜREN 5 EYLÜL GAZETESİ AİLESİ OLARAK, BZİLERİ UNUTMAYAN TÜM ALAŞEHİRLİLERE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.