TOKİ, Alaşehir’e 3 bin konut yapacak

GÜNDEM 23.11.2015 - 10:14, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TOKİ, Alaşehir’e 3 bin konut yapacak

Şehrin büyük bir bölümünün Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından SİT alanı edilmesi ve bu alanların dışında inşa edilen dairelerin fiyatlarının yükselmesi nedeniyle ev sahibi olma hayali kuramayan Alaşehirlilere hükümetten büyük müjde geldi.
AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, TOKİ Başkanı M.Ergün Turan ile yaptıkları görüşmeden olumlu sonuçlar aldıklarını  belirterek, TOKİ tarafından Alaşehir’e 3 bin konut yapılacağı müjdesini verdi.   BİLGİN VE PEKER, TOKİ GENEL BAŞKANI TURAN İLE GÖRÜŞTÜ   Alaşehirlilerin uzun süredir hayalini kurduğu ucuz ve uygun taksitlerle ev sahibi olma hayalinin gerçeği dönüşmesi için ilk adım atıldı. Kaymakam Osman Bilgin ve AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, 18 Kasım 2015 Çarşamba günü Ankara’da TOKİ Genel Başkanı M.Ergün Turan ile görüşerek Alaşehir’e toplu konut yapılması talebini iletti. İlçenin imar durumu ve konut ihtiyacı hakkında Turan’a ayrıntılı bilgi veren Kaymakam Bilgin ve AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, ilçeye TOKİ tarafından 3 bin konut yapılması talebinde bulundu.   ILGIN MAHALLESİNE 3 BİN KONUT YAPILACAK   TOKİ Genel Başkanı M. Ergün’ün taleplerine olumlu yanıt verdiğini ve bu konuda çalışmaların kısa sürede başlatılacağını belirten Rıza Peker, “TOKİ Genel Başkanımız Sayın M. Ergün Turan, talebimizi olumlu ve uygulanabilir buldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. İlçemizde Ilgın mahallesi merasına yaklaşık 600 dönümlük arazi üzerine içersinde işyerleri, cami, okul ve park gibi sosyal yaşam alanlarının da bulunacağı 3 bin dairelik toplu konutlar inşa edilmesi için kolları sıvadık. İlçemizin en büyük mahallesini inşallah buraya kuracağız” dedi.   EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ   AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, "Ankara’da  TOKİ başkanı M.Ergün Turan’ı ziyaretimizde bize yol gösteren  Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, her zaman yanımızda olan Genel Başkan yardımcımız Selçuk Özdağ, diğer milletvekillerimiz Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile Alaşehir’e TOKİ’nin gelmesinde emeği geçen kaymakamımız Osman Bilgin, imar işlerinde her türlü kolaylığı sağlayan, Belediye başkanı  Gökhan Karaçoban’ a teşekkür ediyoruz" dedi.   KAYMAKAMLIK BAŞVURULARI ALMAYA BAŞLADI   TOKİ tarafından Alaşehir’e yapılacak toplu konutlar için vatandaşlardan başvuruların alınmaya başlandığını da ifade eden Peker, “25 yaş üzeri her vatandaşımızın müracaatı kabul ediliyor. TOKİ’nin uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olmayı isteyen Alaşehirliler, İlçe Kaymakamlığına giderek başvuruda bulunabilir” diyerek vatandaşları bilgilendirdi.  
Şehrin büyük bir bölümünün Tabiat ve Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından SİT alanı edilmesi ve bu alanların dışında inşa edilen dairelerin fiyatlarının yükselmesi nedeniyle ev sahibi olma hayali kuramayan Alaşehirlilere hükümetten büyük müjde geldi.

AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, TOKİ Başkanı M.Ergün Turan ile yaptıkları görüşmeden olumlu sonuçlar aldıklarını  belirterek, TOKİ tarafından Alaşehir’e 3 bin konut yapılacağı müjdesini verdi.

 

BİLGİN VE PEKER, TOKİ GENEL BAŞKANI TURAN İLE GÖRÜŞTÜ

 

Alaşehirlilerin uzun süredir hayalini kurduğu ucuz ve uygun taksitlerle ev sahibi olma hayalinin gerçeği dönüşmesi için ilk adım atıldı. Kaymakam Osman Bilgin ve AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, 18 Kasım 2015 Çarşamba günü Ankara’da TOKİ Genel Başkanı M.Ergün Turan ile görüşerek Alaşehir’e toplu konut yapılması talebini iletti. İlçenin imar durumu ve konut ihtiyacı hakkında Turan’a ayrıntılı bilgi veren Kaymakam Bilgin ve AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, ilçeye TOKİ tarafından 3 bin konut yapılması talebinde bulundu.

 

ILGIN MAHALLESİNE 3 BİN KONUT YAPILACAK

 

TOKİ Genel Başkanı M. Ergün’ün taleplerine olumlu yanıt verdiğini ve bu konuda çalışmaların kısa sürede başlatılacağını belirten Rıza Peker, “TOKİ Genel Başkanımız Sayın M. Ergün Turan, talebimizi olumlu ve uygulanabilir buldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. İlçemizde Ilgın mahallesi merasına yaklaşık 600 dönümlük arazi üzerine içersinde işyerleri, cami, okul ve park gibi sosyal yaşam alanlarının da bulunacağı 3 bin dairelik toplu konutlar inşa edilmesi için kolları sıvadık. İlçemizin en büyük mahallesini inşallah buraya kuracağız” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, "Ankara’da  TOKİ başkanı M.Ergün Turan’ı ziyaretimizde bize yol gösteren  Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, her zaman yanımızda olan Genel Başkan yardımcımız Selçuk Özdağ, diğer milletvekillerimiz Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile Alaşehir’e TOKİ’nin gelmesinde emeği geçen kaymakamımız Osman Bilgin, imar işlerinde her türlü kolaylığı sağlayan, Belediye başkanı  Gökhan Karaçoban’ a teşekkür ediyoruz" dedi.

 

KAYMAKAMLIK BAŞVURULARI ALMAYA BAŞLADI

 

TOKİ tarafından Alaşehir’e yapılacak toplu konutlar için vatandaşlardan başvuruların alınmaya başlandığını da ifade eden Peker, “25 yaş üzeri her vatandaşımızın müracaatı kabul ediliyor. TOKİ’nin uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olmayı isteyen Alaşehirliler, İlçe Kaymakamlığına giderek başvuruda bulunabilir” diyerek vatandaşları bilgilendirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.