TOYGAR GÖLETİ’NİN İKMAL SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

19.04.2021 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TOYGAR GÖLETİ’NİN İKMAL SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Türkiye'nin üzüm başkenti Alaşehir'de 2017 baharında inşasına başlanan Toygar Barajı, 1.5 yılda bitirildikten sonra, sahanın suyla buluşturulması için ikmal ihalesi de tamamlandı. 11.03.2021 tarihinde yapılan ihale ile ikmal işi sözleşmesi de imzalandı. İşin 390 takvim günü içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.
 Toygar Barajı su tutulmaya başladı. Sulama şebekesi inşası için ihale süreci tamamlandı, İkmal işi tamamlandığında; bin 290 dekar arazi can suyuyla buluşacak. Toygar Mahallesi'nin kuzeydoğusunda yer alan Sulu Dere üzerinde inşa edilen Toygarlı Barajı'nın gövdesi, kil çekirdekli toprak dolgu olarak inşa edildi. Temelden yüksekliği 39 metre olan barajda, 860 bin metreküp su tutulacak. BÖLGE ÜRETİCİSİ RAHAT BİR NEFES ALACAK Temelden yüksekliği 39 metre olan ve yaklaşık bin 290 dekarlık araziyi suyla buluşturacak olan Alaşehir Toygar Gölet’i ve Sulamasının ikmal sözleşmesi yapıldı.  İzmir DSİ 2. Bölge Müdürlüğü ve ilgili firma ile yapılan sözleşme ile  gölet ile ilgili çalışmalara en kısa sürede başlanılacak.  Sulama sıkıntısının bulunduğu sahada üreticiler proje sayesinde rahat bir nefes alacak. ŞEBEKE 390GÜNDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR Alaşehir Toygar Barajı inşaatı ve Sulamasının ikmal sözleşmelerinin yapılarak  bin 290 Dekarlık alanın suyla buluşturulacağı DSİ. İzmir 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile duyuruldu.11.03.2021 tarihinde ihale çıkarılan işin kapsamında; Brüt 129 ha alanın sulanmasını sağlayacak basınçlı sulama şebekesine ait boru hatları (PE100 Boru ve Ek Parça temini dahil) ve üzerindeki sanat yapıları (su kontrol elemanlarının temini dahil) inşaatının yapımı işi bulunuyor. İşin yüklenici firma tarafından 390 gün içerisinde tamamlaması isteniyor.
Türkiye'nin üzüm başkenti Alaşehir'de 2017 baharında inşasına başlanan Toygar Barajı, 1.5 yılda bitirildikten sonra, sahanın suyla buluşturulması için ikmal ihalesi de tamamlandı. 11.03.2021 tarihinde yapılan ihale ile ikmal işi sözleşmesi de imzalandı. İşin 390 takvim günü içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

 Toygar Barajı su tutulmaya başladı. Sulama şebekesi inşası için ihale süreci tamamlandı, İkmal işi tamamlandığında; bin 290 dekar arazi can suyuyla buluşacak. Toygar Mahallesi'nin kuzeydoğusunda yer alan Sulu Dere üzerinde inşa edilen Toygarlı Barajı'nın gövdesi, kil çekirdekli toprak dolgu olarak inşa edildi. Temelden yüksekliği 39 metre olan barajda, 860 bin metreküp su tutulacak.

BÖLGE ÜRETİCİSİ RAHAT BİR NEFES ALACAK

Temelden yüksekliği 39 metre olan ve yaklaşık bin 290 dekarlık araziyi suyla buluşturacak olan Alaşehir Toygar Gölet’i ve Sulamasının ikmal sözleşmesi yapıldı.  İzmir DSİ 2. Bölge Müdürlüğü ve ilgili firma ile yapılan sözleşme ile  gölet ile ilgili çalışmalara en kısa sürede başlanılacak.  Sulama sıkıntısının bulunduğu sahada üreticiler proje sayesinde rahat bir nefes alacak.

ŞEBEKE 390GÜNDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

Alaşehir Toygar Barajı inşaatı ve Sulamasının ikmal sözleşmelerinin yapılarak  bin 290 Dekarlık alanın suyla buluşturulacağı DSİ. İzmir 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile duyuruldu.11.03.2021 tarihinde ihale çıkarılan işin kapsamında; Brüt 129 ha alanın sulanmasını sağlayacak basınçlı sulama şebekesine ait boru hatları (PE100 Boru ve Ek Parça temini dahil) ve üzerindeki sanat yapıları (su kontrol elemanlarının temini dahil) inşaatının yapımı işi bulunuyor. İşin yüklenici firma tarafından 390 gün içerisinde tamamlaması isteniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.