Trafik ışıkları neden çalışmıyor?

GÜNDEM 22.09.2015 - 09:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Trafik ışıkları neden çalışmıyor?

Alaşehir'e giriş ve çıkışı sağlayan 2 güzergah olan ve yoğun trafik akışının olduğu Çataltepe ve Üzümlü kavşaklarında bulunan trafik ışıklarının bozuk olması sürücülerin tepkisini çekti.
Alaşehir'in 2 girişinde bulunan trafik ışıkları uzun süredir devre dışı. Çataltepe ve Üzümlü kavşaklarındaki sinyalizasyonların bozulmasıyla, trafik akışı güçleşirken, bu durum kazalara da davetiye çıkarıyor. Alaşehirliler sorunun bir an önce çözülmesini istiyor. SORUNUN BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMESİ İSTENİYOR Bir çok mahalleyi Alaşehir'e bağlayan Çataltepe  ve Üzümlü Kavşaklarında bulunan trafik sinyalizasyonları uzun süredir hizmet vermiyor. Bu durum trafik akışını güçleştirirken, olası kazalara da davetiye çıkarıyor. Özellikle bu yolu kullanan sürücüler, yetkililere seslenerek sıkıntının çözülmesini istiyor. Gazetemize bizzat gelen ve telefonla arayan birçok sürücü, duruma tepki gösterirken, yetkililerin konuya el atmasını istedi.
Alaşehir'e giriş ve çıkışı sağlayan 2 güzergah olan ve yoğun trafik akışının olduğu Çataltepe ve Üzümlü kavşaklarında bulunan trafik ışıklarının bozuk olması sürücülerin tepkisini çekti.

Alaşehir'in 2 girişinde bulunan trafik ışıkları uzun süredir devre dışı. Çataltepe ve Üzümlü kavşaklarındaki sinyalizasyonların bozulmasıyla, trafik akışı güçleşirken, bu durum kazalara da davetiye çıkarıyor. Alaşehirliler sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.

SORUNUN BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMESİ İSTENİYOR

Bir çok mahalleyi Alaşehir'e bağlayan Çataltepe  ve Üzümlü Kavşaklarında bulunan trafik sinyalizasyonları uzun süredir hizmet vermiyor. Bu durum trafik akışını güçleştirirken, olası kazalara da davetiye çıkarıyor. Özellikle bu yolu kullanan sürücüler, yetkililere seslenerek sıkıntının çözülmesini istiyor. Gazetemize bizzat gelen ve telefonla arayan birçok sürücü, duruma tepki gösterirken, yetkililerin konuya el atmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.