Trafik Komisyonu önemli kararlar aldı

GÜNDEM 11.01.2016 - 09:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Trafik Komisyonu önemli kararlar aldı

İlçe Trafik Komisyonu'nun Perşembe günü yapılan toplantısında Alaşehir Yunus Emre Kavşağı ile Akkeçili dönel kavşağı arasında uygun görülen bir noktaya dönel kavşak yapılması kararı alındı. Kavşak için Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne müracaat edilecek.
İlçe Trafik Komisyonu'nun aylık toplantısı Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezinde yapıldı. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Akif Ceylan, Belediye Zabıta Müdürü Erol Kacar, Jandarma Astsubay  Başçavuş Tuncer Erdoğan, Trafik Komiseri Ali Çalışır ve Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası adına Hüseyin Aktaş katıldı. AKKEÇİLİ'DEN ÖNCE DÖNEL KAVŞAK-ÇATALTEPE'YE YENİ KAVŞAK Toplantıda ilçenin trafik sorunları tartışılarak, çözüm önerileri değerlendirildi. Gündemde yer alan konular hakkında toplantı sonunda şu kararlar alındı; Alaşehir -İzmir karayolu üzerinde Yunus Emre Kavşağı ile Akkeçili kavşağı arasına bir dönel kavşak yapılması için üst makamlara müracaatta bulunulması. Alaşehir-Denizli yolu üzerindeki Çataltepe Kavşağının daha güvenli ve kullanışlı hale getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılması. İzmir-Denizli karayolunun Alaşehir sınırları içinde kalan bölümünde hız sınırının 50 km'den 70 km'ye çıkarılması için üst makamlara müracaatta bulunulması. Alaşehir'e giriş yapan araçların Terminal binası önünden Otogar'a dönüşlerinin yasaklanarak Garaj istikametine Bulvar'dan devam ederek Mektep Caddesi (Tokuç Fırını önünden) devam etmeleri kararlaştırıldı.
İlçe Trafik Komisyonu'nun Perşembe günü yapılan toplantısında Alaşehir Yunus Emre Kavşağı ile Akkeçili dönel kavşağı arasında uygun görülen bir noktaya dönel kavşak yapılması kararı alındı. Kavşak için Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne müracaat edilecek.

İlçe Trafik Komisyonu'nun aylık toplantısı Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkezinde yapıldı. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Akif Ceylan, Belediye Zabıta Müdürü Erol Kacar, Jandarma Astsubay  Başçavuş Tuncer Erdoğan, Trafik Komiseri Ali Çalışır ve Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası adına Hüseyin Aktaş katıldı.

AKKEÇİLİ'DEN ÖNCE DÖNEL KAVŞAK-ÇATALTEPE'YE YENİ KAVŞAK

Toplantıda ilçenin trafik sorunları tartışılarak, çözüm önerileri değerlendirildi. Gündemde yer alan konular hakkında toplantı sonunda şu kararlar alındı;

Alaşehir -İzmir karayolu üzerinde Yunus Emre Kavşağı ile Akkeçili kavşağı arasına bir dönel kavşak yapılması için üst makamlara müracaatta bulunulması.

Alaşehir-Denizli yolu üzerindeki Çataltepe Kavşağının daha güvenli ve kullanışlı hale getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılması.

İzmir-Denizli karayolunun Alaşehir sınırları içinde kalan bölümünde hız sınırının 50 km'den 70 km'ye çıkarılması için üst makamlara müracaatta bulunulması.

Alaşehir'e giriş yapan araçların Terminal binası önünden Otogar'a dönüşlerinin yasaklanarak Garaj istikametine Bulvar'dan devam ederek Mektep Caddesi (Tokuç Fırını önünden) devam etmeleri kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.