TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ TAM NOT ALDI

12.04.2018 - 09:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ TAM NOT ALDI

Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan Türk Halk Müziği Konseri ilk performansında Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda sanatseverler ile bir araya geldi. Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ÖLMEZ koro hakkında bilgiler verdi.
 Koro Şef Çetin Burak Mercan yönetiminde 3 Nisan Salı günü saat 20:00 da Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda ilk konserini gerçekleştirdi. Konserde koro tarafından 22 Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserleri seslendirilirken, konser solo performanslar ile devam edildi. Koro, uzun süren çalışmalarının ürünü olarak ilk performansıyla sanatseverlerden büyük alkış aldı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve eşi Duygu Uçgun hanımefendi, Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan Türk Halk Müziği Konserinde, sanatseverler ile bir araya geldi. Koro şefi Çetin Mercan’a plaket takdim ederek tüm sanatçıları kutlayan Kaymakam Uçgun, "En büyük miraslarımızdan olan Türk Halk Müziği’nin güzel örneklerini bizler için seslendirmenizden çok mutlu olduk. Halk müziğini gelecek nesillere aktardığınız, onlara sevdirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu konser ile yüreğimize dokundunuz. Sizleri gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız, bizleri gururlandırdınız. Emeklerinize sağlık.”dedi.  Sanatçılar, koro ve solo parçalardan oluşan konser sonunda büyük alkış alarak, izleyiciler tarafından onurlandırıldı. Koronun, 2. Konserini Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergisinde sahneleyeceği belirtildi.     
Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan Türk Halk Müziği Konseri ilk performansında Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda sanatseverler ile bir araya geldi. Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman ÖLMEZ koro hakkında bilgiler verdi.

 Koro Şef Çetin Burak Mercan yönetiminde 3 Nisan Salı günü saat 20:00 da Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonunda ilk konserini gerçekleştirdi. Konserde koro tarafından 22 Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserleri seslendirilirken, konser solo performanslar ile devam edildi.

Koro, uzun süren çalışmalarının ürünü olarak ilk performansıyla sanatseverlerden büyük alkış aldı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun ve eşi Duygu Uçgun hanımefendi, Alaşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan Türk Halk Müziği Konserinde, sanatseverler ile bir araya geldi. Koro şefi Çetin Mercan’a plaket takdim ederek tüm sanatçıları kutlayan Kaymakam Uçgun, "En büyük miraslarımızdan olan Türk Halk Müziği’nin güzel örneklerini bizler için seslendirmenizden çok mutlu olduk. Halk müziğini gelecek nesillere aktardığınız, onlara sevdirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu konser ile yüreğimize dokundunuz. Sizleri gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız, bizleri gururlandırdınız. Emeklerinize sağlık.”dedi.

 Sanatçılar, koro ve solo parçalardan oluşan konser sonunda büyük alkış alarak, izleyiciler tarafından onurlandırıldı. Koronun, 2. Konserini Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergisinde sahneleyeceği belirtildi.

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.