Türk; Üzücü olaylar yaşanmasın!

GÜNDEM 28.07.2015 - 10:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Türk; Üzücü olaylar yaşanmasın!

Alaşehir'de sofralık üzümün ihracat sezonunun başlaması ile birlikte işçi hareketliliği de başladı.
Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Üzüm Sulama Birliği Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, amele taşıyan şoförleri ve işçileri kazalara karşı uyardı.Türk, Gölmarmara ilçesinde yaşanan kazayı da hatırlatarak, vefat eden 15 işçiye Allah'tan rahmet diledi. Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, son iki yılda hasat döneminde meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda işçinin yaşamını yitirdiğini hatırlatarak, tarım işçilerini güvensiz taşıma araçlarına binmemeleri konusunda uyardı. Türk, Gölmarmara ilçesinde yaşanan kazayı da hatırlatarak, vefat eden 15 işçiye Allah'tan rahmet diledi.  "HASAT DÖNEMİNDEYİZ AMAN DİKKAT'"  Tarım işçilerinin trafik kazalarında yaşamını yitirmesinden derin üzüntü duyduğunu ifade eden Türk, insan canının her şeyden önce geldiğini, can ve mal güvenliği alınmadan kimsenin yola çıkmamasını istedi. Sebze ve meyve hasat dönemi nedeniyle tarla, bağ ve bahçelerde çalışan işçilerin kamyonet, traktör ve benzeri araçlarla taşındığını anlatan Türk, "Maalesef can güvenliği düşünülmemektedir. Açık kasa kamyonet veya traktörlerle sizi taşıyanları ihbar edin. Kesinlikle bu araçlara binmeyin."dedi.
Alaşehir'de sofralık üzümün ihracat sezonunun başlaması ile birlikte işçi hareketliliği de başladı.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Üzüm Sulama Birliği Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, amele taşıyan şoförleri ve işçileri kazalara karşı uyardı.Türk, Gölmarmara ilçesinde yaşanan kazayı da hatırlatarak, vefat eden 15 işçiye Allah'tan rahmet diledi.

Alaşehir Üzüm Sulama Birliği Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, son iki yılda hasat döneminde meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda işçinin yaşamını yitirdiğini hatırlatarak, tarım işçilerini güvensiz taşıma araçlarına binmemeleri konusunda uyardı. Türk, Gölmarmara ilçesinde yaşanan kazayı da hatırlatarak, vefat eden 15 işçiye Allah'tan rahmet diledi.

 "HASAT DÖNEMİNDEYİZ AMAN DİKKAT'"

 Tarım işçilerinin trafik kazalarında yaşamını yitirmesinden derin üzüntü duyduğunu ifade eden Türk, insan canının her şeyden önce geldiğini, can ve mal güvenliği alınmadan kimsenin yola çıkmamasını istedi. Sebze ve meyve hasat dönemi nedeniyle tarla, bağ ve bahçelerde çalışan işçilerin kamyonet, traktör ve benzeri araçlarla taşındığını anlatan Türk, "Maalesef can güvenliği düşünülmemektedir. Açık kasa kamyonet veya traktörlerle sizi taşıyanları ihbar edin. Kesinlikle bu araçlara binmeyin."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.