TÜRKİYE’DE YEREL SEÇİMLERİN İLK ADAYI AHMET ÖKÜZCÜOĞLU

SİYASET 17.11.2018 - 13:01, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TÜRKİYE’DE YEREL SEÇİMLERİN İLK ADAYI AHMET ÖKÜZCÜOĞLU

CHP Alaşehir Örgütü tarafından organize edilen bir programla, CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, kamuoyuna tanıtıldı. 2019 yılının Mart ayında yapılması öngörülen yerel seçimlerin Türkiye'de ilk adayı olma özelliğine sahip Öküzcüoğlu, coşkulu bir törenle, seçimlerin startını resmen verdi.
Türkiye’de yaklaşık bir yıl önce Alaşehir  Belediye başkanı adayı olarak açıklanan Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu seçmenlere tanıtıldı. Ozan Düğün Salonu’nda yapılan Birlik Beraberlik toplantısına CHP Genel başkan yardımcısı Özgür Özel, Sevim Sayek Böke, eski milletvekilleri İlhan Cihaner, Mustafa Moroğlu, Manisa İl başkanı Semih Balaban, Alaşehir CHP ilçe başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Kadın Kolları başkanı Ayşe Musal ve partililer katıldılar. Milletvekillerinin yaptıkları konuşmalardan sonra söz alan Sevim Sayek Böke, Türkiye’de kriz var, krizi yaratan saray, o zaman bizim görevimiz sarayı devirmek olacak. Buna da Alaşehir’de Ahmet Öküzcüoğlu’nu kazandırarak dalga dalga Türkiye’ye yayarak yapacağız." dedi ÖZEL: BU YEREL SEÇİMLER TÜRKİYE'DE MİLAT OLACAK CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de tanıtım töreninde yaptığı konuşmada "Türkiye’de yaklaşık bir yıl önce ilk kez açıkladığımız belediye başkan adayımız Ahmet Öküzcüoğlu dur. Bu başarıyı Alaşehir göstermiştir. Alaşehir hiçbir tartışma yaratmadan, el birliği ile oy birliği ile seçerek Türkiye’de bir ikli gerçekleştirmişti. 24 Haziran seçimlerinde AKP  kan kaybetti. MHP destek vermeseydi, şu anda AKP diye bir şey olmayacaktı. Önümüzdeki seçimlerde başarı kazanırsak, iktidar yerelde kaybettiği için geneli sorgular hale gelecektir. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Aşağıdan başlayarak, adım adım tüm Türkiye’de başarıyı yakalayacağız. 31 Marta kadar nefes almadan, gerekirse yemeden içmeden, uyumadan çalışarak bu zaferi kazanacağız."dedi. ÖKÜZCÜOĞLU: EKP OLARAK ZAFERE ULAŞACAĞIZ Belediye başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu da Alaşehir’in Birleştirici Gücü sloganıyla çıktığı seçim çalışmalarını anlattı. Ekip olarak çalıştığı, belediye meclis üyeleri ve aday adaylarını sahneye çağırarak yaptığı konuşmada, öz geçmişini anlattı.  Kahvede garsonluk yaparak  okuduğunu anlatan Ahmet Öküzcüoğlu, "Beni buralara siz getirdiniz, hep birlikte zaferi kazanacağız. Babam bana insanlara yardım ve  hizmet etmenin bir ibadet olduğunu  öğretti.  Bende  çocukluğumdan bu yana bunu hep yaptım. Bundan sonra da insanlara hizmet ederek, ibadeti yerine getireceğim. Bu yola ekip olarak çıktık, ekip olarak başaracağız."dedi. Protokol konuşmalarının ardından yapılan değerlendirme ve istişarelerin ardından tanıtım toplantısı sona erdi.
CHP Alaşehir Örgütü tarafından organize edilen bir programla, CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, kamuoyuna tanıtıldı. 2019 yılının Mart ayında yapılması öngörülen yerel seçimlerin Türkiye'de ilk adayı olma özelliğine sahip Öküzcüoğlu, coşkulu bir törenle, seçimlerin startını resmen verdi.

Türkiye’de yaklaşık bir yıl önce Alaşehir  Belediye başkanı adayı olarak açıklanan Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu seçmenlere tanıtıldı. Ozan Düğün Salonu’nda yapılan Birlik Beraberlik toplantısına CHP Genel başkan yardımcısı Özgür Özel, Sevim Sayek Böke, eski milletvekilleri İlhan Cihaner, Mustafa Moroğlu, Manisa İl başkanı Semih Balaban, Alaşehir CHP ilçe başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Kadın Kolları başkanı Ayşe Musal ve partililer katıldılar. Milletvekillerinin yaptıkları konuşmalardan sonra söz alan Sevim Sayek Böke, Türkiye’de kriz var, krizi yaratan saray, o zaman bizim görevimiz sarayı devirmek olacak. Buna da Alaşehir’de Ahmet Öküzcüoğlu’nu kazandırarak dalga dalga Türkiye’ye yayarak yapacağız." dedi

ÖZEL: BU YEREL SEÇİMLER TÜRKİYE'DE MİLAT OLACAK

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel de tanıtım töreninde yaptığı konuşmada "Türkiye’de yaklaşık bir yıl önce ilk kez açıkladığımız belediye başkan adayımız Ahmet Öküzcüoğlu dur. Bu başarıyı Alaşehir göstermiştir. Alaşehir hiçbir tartışma yaratmadan, el birliği ile oy birliği ile seçerek Türkiye’de bir ikli gerçekleştirmişti. 24 Haziran seçimlerinde AKP  kan kaybetti. MHP destek vermeseydi, şu anda AKP diye bir şey olmayacaktı. Önümüzdeki seçimlerde başarı kazanırsak, iktidar yerelde kaybettiği için geneli sorgular hale gelecektir. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Aşağıdan başlayarak, adım adım tüm Türkiye’de başarıyı yakalayacağız. 31 Marta kadar nefes almadan, gerekirse yemeden içmeden, uyumadan çalışarak bu zaferi kazanacağız."dedi.

ÖKÜZCÜOĞLU: EKP OLARAK ZAFERE ULAŞACAĞIZ

Belediye başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu da Alaşehir’in Birleştirici Gücü sloganıyla çıktığı seçim çalışmalarını anlattı. Ekip olarak çalıştığı, belediye meclis üyeleri ve aday adaylarını sahneye çağırarak yaptığı konuşmada, öz geçmişini anlattı.  Kahvede garsonluk yaparak  okuduğunu anlatan Ahmet Öküzcüoğlu, "Beni buralara siz getirdiniz, hep birlikte zaferi kazanacağız. Babam bana insanlara yardım ve  hizmet etmenin bir ibadet olduğunu  öğretti.  Bende  çocukluğumdan bu yana bunu hep yaptım. Bundan sonra da insanlara hizmet ederek, ibadeti yerine getireceğim. Bu yola ekip olarak çıktık, ekip olarak başaracağız."dedi.

Protokol konuşmalarının ardından yapılan değerlendirme ve istişarelerin ardından tanıtım toplantısı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.