Türkiye'nin ihracat şampiyonu mevlid-i şerif okuttu

GÜNDEM 04.08.2015 - 12:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Türkiye'nin ihracat şampiyonu mevlid-i şerif okuttu

Türkiye'nin yaş sebze ve meyve ihracat şampiyonlarından olan Uçak Kardeşler Firması'nın sahibi Ali Uçak, üzüm hasadının başlaması nedeniyle yemekli mevlid-i şerif okuttu.
Uçak Kardeşler Firmasının Sahibi ve Belediye Meclis Üyesi Ali Uçak, üzüm hasadının ve ihracat sezonun başlaması nedeniyle yemekli mevlid-i şerif okuttu. Seçkin davetlilerin, dayıbaşıların, üzüm üreticilerinin ve çok sayıda davetlinin katıldığı yemekli mevlid-i şerif Uçak Kardeşler Firmasının önünde organize edildi. 4 bin 500 kişiyi buluşturan etkinliğe MHP'li ve Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. Dev organizasyonun sahibi Ali Uçak, davetlileri kapıda karşıladı. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Uçak. Davetlileri de kapıdan uğurladı. Uçak, yemekli mevlid-i şerifin ardından yaptığı kısa açıklamada, "Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla, hasat ve ihracat sezonunu açtık. Sezonun herkese hayırlar getirmesini ve kazasız, belasız geçmesini temenni ediyor, üreticilerimize bereketli ve bol kazançlı bir sezon diliyorum. Mevlidimize katılarak, bizleri onurlandıran herkese de bir kez daha tek tek teşekkür ediyorum"dedi.  
Türkiye'nin yaş sebze ve meyve ihracat şampiyonlarından olan Uçak Kardeşler Firması'nın sahibi Ali Uçak, üzüm hasadının başlaması nedeniyle yemekli mevlid-i şerif okuttu.

Uçak Kardeşler Firmasının Sahibi ve Belediye Meclis Üyesi Ali Uçak, üzüm hasadının ve ihracat sezonun başlaması nedeniyle yemekli mevlid-i şerif okuttu. Seçkin davetlilerin, dayıbaşıların, üzüm üreticilerinin ve çok sayıda davetlinin katıldığı yemekli mevlid-i şerif Uçak Kardeşler Firmasının önünde organize edildi. 4 bin 500 kişiyi buluşturan etkinliğe MHP'li ve Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.
Dev organizasyonun sahibi Ali Uçak, davetlileri kapıda karşıladı. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Uçak. Davetlileri de kapıdan uğurladı. Uçak, yemekli mevlid-i şerifin ardından yaptığı kısa açıklamada, "Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla, hasat ve ihracat sezonunu açtık. Sezonun herkese hayırlar getirmesini ve kazasız, belasız geçmesini temenni ediyor, üreticilerimize bereketli ve bol kazançlı bir sezon diliyorum. Mevlidimize katılarak, bizleri onurlandıran herkese de bir kez daha tek tek teşekkür ediyorum"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.