TÜRKMEN: KUTLU DAVANIN HİZMETKARIYIZ

SİYASET 03.05.2018 - 09:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

TÜRKMEN: KUTLU DAVANIN HİZMETKARIYIZ

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Alaşehir'in tanınmış simalarından Eczacı Mehmet Sencer Türkmen, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Türkmen, 3 günde Manisa'nın 17 ilçesinde, parti teşkilatları tarafından düzenlenen tanıtım toplantılarının tamamına katılarak, kırılması zor bir rekora imza attı.
AK Parti Manisa Milletvekilliği aday adaylığını açıkladıktan sonra, gece-gündüz demeden çalışmalarına start veren Alaşehirli Eczacı Mehmet Sencer Türkmen, 3 günde 17 ilçenin tamamını ziyaret ederek, bir rekora imza attı. 17 İlçe Parti Teşkilatları'nın organizesinde gerçekleştirilen tanıtım toplantılarının tamamına iştirak eden, Türkmen, Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın kongresine de katılmayı ihmal etmedi. Türkmen, toplantılarda teşkilat mensuplarından destek istedi. 17 İLÇENİN TAMAMINI ZİYARET ETTİ Genç işadamı AK Partili Türkmen, aday adaylığını açıkladıktan sonra 29 Nisan'da sırasıyla; Selendi, Kula, Sarıgöl, Alaşehir, Salihli, Ahmetli ve Turgutlu ilçelerini, 30 Nisan'da; Manisa Kadın Kolları Başkanlığı Olağan Kongresi, Gördes, Demirci ve Köprübaşı ile 1 Mayıs'ta da; Soma, Kırkağaç, Akhisar, Gölmarmara, Saruhanlı, Şehzadeler ve Yunus Emre, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, tanıtım toplantılarına katıldı ve partililere hitap etti. "İŞİMİZ HİZMET, DERDİMİZ MİLLET" Tanıtım toplantılarının ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Eczacı Mehmet Sencer Türkmen, AK Kadrolarının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, bu kutlu davanın hizmetkarı olduğunu söyledi. Türkmen, "16 yıldır işi hizmet, derdi millet olan bir davanın mensubu olmaktan çok mutluyum. Milletvekilleri; halkın birebir nabzını tutmalı ve her daim ulaşılabilir olmalıdır. AK Teşkilat içerisinde yetişip, önce gençlik kollarında ardından yönetim kurulunda ekonomi işleri başkanlığı, tanıtım medya başkanlığı ve seçim işleri başkanlığı yaptım.  'TEK VATAN, TEK BAYRAK, TEK MİLLET VE TEK DEVLET' ilkesi ışığında, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yoluna, bir nefer olmak için çıktık. Rabbim utandırmasın. "şeklinde konuştu.  
AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Alaşehir'in tanınmış simalarından Eczacı Mehmet Sencer Türkmen, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Türkmen, 3 günde Manisa'nın 17 ilçesinde, parti teşkilatları tarafından düzenlenen tanıtım toplantılarının tamamına katılarak, kırılması zor bir rekora imza attı.

AK Parti Manisa Milletvekilliği aday adaylığını açıkladıktan sonra, gece-gündüz demeden çalışmalarına start veren Alaşehirli Eczacı Mehmet Sencer Türkmen, 3 günde 17 ilçenin tamamını ziyaret ederek, bir rekora imza attı. 17 İlçe Parti Teşkilatları'nın organizesinde gerçekleştirilen tanıtım toplantılarının tamamına iştirak eden, Türkmen, Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın kongresine de katılmayı ihmal etmedi. Türkmen, toplantılarda teşkilat mensuplarından destek istedi.

17 İLÇENİN TAMAMINI ZİYARET ETTİ

Genç işadamı AK Partili Türkmen, aday adaylığını açıkladıktan sonra 29 Nisan'da sırasıyla; Selendi, Kula, Sarıgöl, Alaşehir, Salihli, Ahmetli ve Turgutlu ilçelerini, 30 Nisan'da; Manisa Kadın Kolları Başkanlığı Olağan Kongresi, Gördes, Demirci ve Köprübaşı ile 1 Mayıs'ta da; Soma, Kırkağaç, Akhisar, Gölmarmara, Saruhanlı, Şehzadeler ve Yunus Emre, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, tanıtım toplantılarına katıldı ve partililere hitap etti.

"İŞİMİZ HİZMET, DERDİMİZ MİLLET"

Tanıtım toplantılarının ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Eczacı Mehmet Sencer Türkmen, AK Kadrolarının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, bu kutlu davanın hizmetkarı olduğunu söyledi. Türkmen, "16 yıldır işi hizmet, derdi millet olan bir davanın mensubu olmaktan çok mutluyum. Milletvekilleri; halkın birebir nabzını tutmalı ve her daim ulaşılabilir olmalıdır. AK Teşkilat içerisinde yetişip, önce gençlik kollarında ardından yönetim kurulunda ekonomi işleri başkanlığı, tanıtım medya başkanlığı ve seçim işleri başkanlığı yaptım.  'TEK VATAN, TEK BAYRAK, TEK MİLLET VE TEK DEVLET' ilkesi ışığında, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yoluna, bir nefer olmak için çıktık. Rabbim utandırmasın. "şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.