Uçgun, “Alaşehirlilere kesintisiz hizmet vermeye çalışıyoruz”

27.07.2020 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Uçgun, “Alaşehirlilere kesintisiz hizmet vermeye çalışıyoruz”

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, daire müdürleriyle birlikte Çarıkkaralar Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Geçtiğimiz günlerde doğal afetten etkilenen Çrıkkaralar mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Uçgun, vatandaşlara devletin her daim yanlarında olduğunu söyledi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Geçtiğimiz günlerde Aşırı yağış, dolu ve Fırtına afetinden zarar gören Çarıkkaralar Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Abdullah Uçgun, Pandemi sonrası normalleşme döneminde ilk mahalle ziyaretini Çarıkkaralar Mahallesine gerçekleştirdi. UÇGUN: DEVLETİMİZ HER DAİM VATANDAŞININ YANINDADIR Halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Uçgun, "Geçtiğimiz günlerde ilçemizin bazı mahallelerinde aşırı yağış, dolu ve fırtına afetlerinin yaşandığını, Çarıkkaralar mahallemizde de afet olduğunu belirtti. Afetten zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Uçgun, İlçe tarım müdürlüğü ekiplerince zarar tespit çalışmalarının yapıldığını, zarar gören çiftçilerimizin başvurularının değerlendirildiğini, Tarsim eksperlerinin de bölgede hasar tespit çalışmalarını yaptığını ifade etti. Uçgun, “Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantılarını çok faydalı buluyorum. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorun ve isteklerini ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturma amacındayız. Vatandaşlarımıza 24 saat hizmet verme çabasındayız. Toplantı günleri dışında da her zaman hizmete hazırız ve vatandaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açık. Biz vatandaşlarımız için buradayız. Amacımız, Alaşehir ilçesindeki görev süremiz boyunca vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet ulaştırabilmek."dedi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, daire müdürleriyle birlikte Çarıkkaralar Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Geçtiğimiz günlerde doğal afetten etkilenen Çrıkkaralar mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Uçgun, vatandaşlara devletin her daim yanlarında olduğunu söyledi.

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Geçtiğimiz günlerde Aşırı yağış, dolu ve Fırtına afetinden zarar gören Çarıkkaralar Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Abdullah Uçgun, Pandemi sonrası normalleşme döneminde ilk mahalle ziyaretini Çarıkkaralar Mahallesine gerçekleştirdi.

UÇGUN: DEVLETİMİZ HER DAİM VATANDAŞININ YANINDADIR

Halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Uçgun, "Geçtiğimiz günlerde ilçemizin bazı mahallelerinde aşırı yağış, dolu ve fırtına afetlerinin yaşandığını, Çarıkkaralar mahallemizde de afet olduğunu belirtti. Afetten zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Uçgun, İlçe tarım müdürlüğü ekiplerince zarar tespit çalışmalarının yapıldığını, zarar gören çiftçilerimizin başvurularının değerlendirildiğini, Tarsim eksperlerinin de bölgede hasar tespit çalışmalarını yaptığını ifade etti. Uçgun, “Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantılarını çok faydalı buluyorum. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorun ve isteklerini ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturma amacındayız. Vatandaşlarımıza 24 saat hizmet verme çabasındayız. Toplantı günleri dışında da her zaman hizmete hazırız ve vatandaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açık. Biz vatandaşlarımız için buradayız. Amacımız, Alaşehir ilçesindeki görev süremiz boyunca vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet ulaştırabilmek."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.