UÇGUN: ÇİFTÇİ MİLLETİN EFENDİSİDİR

15.05.2020 - 10:26, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UÇGUN: ÇİFTÇİ MİLLETİN EFENDİSİDİR

Alaşehir Kaymamı Abdullah Uçgun, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Uçgun, sözde değil, özde çiftçilerin milletin efendisi olduğunu belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonunun 1984 yılında almış olduğu bir kararla 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü olarak kutlanmaktadır. 21. yüzyılda enerji ve su ile birlikte dünyanın en başta gelen mücadele alanlarından biri de tarımdır. Gelişmişlik düzeyi ne olursa olsun, tüm ülkeler için tarım sektörü yaşamsal bir öneme sahiptir. Çünkü tarımsal üretimin mahsulü gıda,  insanların yaşamını sürdürebilmesi için en az hava ve su kadar önemli, alternatifi olmayan bir unsurdur. Çiftçilerimiz; ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde ve sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir. Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan çiftçilerimiz; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemiz ve bölgemizdeki tarım ve hayvancılığın kalkınmasında büyük öneme sahiptir.  Her türlü zorluğa rağmen ülkemizin kalkınmasında, ekonominin büyümesinde  alın teri döken, çaba harcayan ve emek sarf eden çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutluyor, ürününün bereketli ve gerçek değerini bulacağı iyi bir gelecek temenni ediyorum.”  
Alaşehir Kaymamı Abdullah Uçgun, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Uçgun, sözde değil, özde çiftçilerin milletin efendisi olduğunu belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonunun 1984 yılında almış olduğu bir kararla 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü olarak kutlanmaktadır.

21. yüzyılda enerji ve su ile birlikte dünyanın en başta gelen mücadele alanlarından biri de tarımdır. Gelişmişlik düzeyi ne olursa olsun, tüm ülkeler için tarım sektörü yaşamsal bir öneme sahiptir. Çünkü tarımsal üretimin mahsulü gıda,  insanların yaşamını sürdürebilmesi için en az hava ve su kadar önemli, alternatifi olmayan bir unsurdur.

Çiftçilerimiz; ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde ve sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir. Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan çiftçilerimiz; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemiz ve bölgemizdeki tarım ve hayvancılığın kalkınmasında büyük öneme sahiptir. 

Her türlü zorluğa rağmen ülkemizin kalkınmasında, ekonominin büyümesinde  alın teri döken, çaba harcayan ve emek sarf eden çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutluyor, ürününün bereketli ve gerçek değerini bulacağı iyi bir gelecek temenni ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.